- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
master bud
tag
válasz
Don Vittorio #6 üzenetére
OFF
Bud 2 hét élni külföld, sok sok magyar szó elfelejteni very short idő, elnézés kérni ígérni legközelebb magyar nyelvtan deeply áttanulmányoz before posting :D
FFO
[Szerkesztve] -
SupaCow
aktív tag
válasz
master bud #4 üzenetére
na ez bejött a VideoFx Transitionst ráhúztam egy videóra. Utána Effect Controls Ablakban előjött egy Custom gomb rákattintottam és előjött a CAnopus Video FX részleg. Hogy megörültem neki. :C
kössz a segítséget. -
Don Vittorio
őstag
válasz
master bud #4 üzenetére
Nem ''így szokott lenni'', hanem ''szokott így lenni''. :)
-
Don Vittorio
őstag
-
SupaCow
aktív tag
Azt írja a manual.
'' In Premiere Pro duble-click the transition to open the Effect Control Dialog. Choose Video FX in the list And Click The option button to open the main interface in the effect control dialog. ''
én szerintem eljutottam a Effect Control Dialog -> Video FX részéhez. [L]http://jutkamodell.uw.hu/premiere01.jpg[/L]
De nem találom az option gombot.
És itt meg is akadt a tudomány. :((( -
master bud
tag
Nézz bele a Premiere Plug-ins könyvtárába, elméletileg ott kell lenniük (.prm vagy .aex kiterjesztéssel). Ha nincsenek, akkor az eredeti proggie valamelyik könyvtárában keress .prm v. .aex kiterjesztésű fileokat és próbacseresznye alapon másold be a Premiere Plug-ins könyvtárába.
A Premiere mindig induláskor veszi számba a rendelkezésre álló pluginokat, szóval minden plugin másolás stb. után indítsd újból a Premieret.
Olyan transition könyvtárat se találtál aminek a neve: third party?
Remélem vmi hasznosat is írtam,
mb -
SupaCow
aktív tag
Hi all.
A napokban szert tettem a Canopus Video FX programra.
Felraktam Elindítottam a Organizer részét. Itt lehet megtekinteni az átmosásokat benne. Eddig szép csodálatos.
Az lenne a bajom , hogy elvileg ez a program kompatibilis az ADOBE Premiere nevű videóvágó programmal, de nem tudom Premiere ben elővarázsolni, ezeket az effekteket, nem találom sehol .
Ott ahol a Premiere alap átmosásai vannak, meg a videó effektek oda nem került be. Pedig a Canopus Video FX installálta a Premiere-hez a dolgait.
Szóval valaki kérem segítsen nekem elővarázsolni a Canopus-os átmosásokat Premiere ben.
Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest