- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
hackman27697 #4797 üzenetére
Én szerintem egy videószerekesztő szoftverben pl adobe premier beilleszted őket, és csinálsz egy avit, akkor ugye függetlenül mozognak, de egy időben, és helyen majd ezt visszakonvertálod mondjuk total video convertetrrel gifbe. Nem tudom mennyire volt érthető, most találtam ki, ez elvileg így jó kell h legyen, olyan mint amikor egy gif animációval egy videóra ráraksz mondjuk egy mozgó akármilyen logót, csak te nem raksz alá videót csak egy statikus hátteret, és az egész képet animációkkal töltöd ki, persze megfelelő méretű projekt kell, gondolom min 1024*768-as. Értem hogy krakterlimit van ott ahova linkeled, csak nem tudom elképzelni hogy hogy néz ki egy ilyen oldal, mármint pl miért kellenek oda ezek a gifek, ez valami fórum féle? Az jutott még eszembe hogy valamilyen oldalon a profilodnál akarsz ilyen userbarok, számlálók,stb jellegűdolgokat bepakolni. Belinkelhetnéd, bár ha jól sejtem akkor torrent...
-
$p@rr0w
őstag
válasz
hackman27697 #4794 üzenetére
Sikerült megoldani? Mihez kell amúgy ilyen megoldás?
-
Dexter68
addikt
válasz
hackman27697 #4794 üzenetére
Biztos meg lehet, ez inkább Fireworks kompetencia. Ebben csak annyi a probléma, hogy nem minden gif áll azonos számú képkockákból és nem minden képkockára van beállítva azonos megjelenítési idő. Sztem jobban jársz, ha egymás mellé szépen behelyezed a gifeket.
-
maru
aktív tag
válasz
hackman27697 #4792 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy új lapra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Villanyszerelés
- weiss: Pant* rant
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest