- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Loretto #3674 üzenetére
Hello, 10 perce kikiserleteztem egy modszert , szerintem eleg tuti lett.
Lepesrol lepesre :
1, Quick selection kijelolod a hajat (+/- -t erdemes hasznalni balfent).
2, Uj reteg > kitoltod feherrel a kijelolest
3, Az uj retegen Gauss Blur 7.4-8 , vagy merettol fuggoen ahogyan jol nez ki.
4, A retegnek Soft light- atfedest allitasz
5, lemasolod a reteget , ctrl+click a kijeloleshez majd atszinezed (ddf22f vagy fffd73 illetve attol fuggoen milyen szoke kell ,) < vagomaszk az elozo retegre
6, A retegen a stilusoknal egy Inner Glow , en a termeszetesseg kedveert allitottam egykis zajt (noise). (< Itt meg erdemes lehet eljatszni az ertekekkel ha elsore nem tetszik)
7.(opcionalis) Image (kep)> adjustments (korrekciok) > Hue/Saturation (szinezet,telitettseg) > brightness ~ +9-12
Nekem igy egy sotetbaran haju holgyet sikerult rendesen kiszokiteni a kepen.
-
törölt tag
-
-
ponix
aktív tag
Szerintem, de lehet, hogy csak nekem, a photoshop sokkal összetettebb attól, hogy csak úgy magától rájöjjön valaki, és elkezdjen csoda dolgokat művelni. Komoly fotó és nyomda ipari és nem utolsó sorban magának a program működésének az ismerete birtokában mondhatja valaki magát profinak, és persze az sem baj ha grafikus is vagy hozzá. Én nyűvöm már pár éve és még mindíg majdem minden nap tanulok valami újdonságok, csak a progi működésével kapcsolatban, a többit már nem is merem említeni. szóval......
Nagyobb az élvezeti értéke annak amit magad találszki, valóban, de ahhoz kellenek segítők akik rálöknek a megfelelő ösvényre a témában. Persze ez csak az én amatör véleményem.
De azért ez a duma ne szegje kedved a photoshop érdekes világának a megismerésétől))))))
[Szerkesztve] -
ponix
aktív tag
Mivel szeretek videókat gyártani este szivesen csinálok egy kis video prezentációt ezzel a dologgal kapcsolatban
....más
mindenkinek köszönöm a projektoros kérdésemhez való hozzászólását, sikerült beállítani, méghozzá dexter legegyszerűbb metodikájával. de mindenkinek köszönöm, minden hozzászólásból tanultam valami jót.
Ugyan azonkívűl ezer állítási lehetőség adódott a videokártya beállításoknál és a projektor saját menüjében is.
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
Linkeld be a képet, addig nem sokat tudunk rá mondani. Valahogy biztosan meg lehet csinálni, de sokmindentől függ, hogy mennyire bonyolult.
Annyit már most tudok mondani, hogy ha neked kész képed van pl jpg vagy bmp, akkor ott a szöveg már a kép része, és csak retusálással lehet javítani. Vannak olyan formátumok, amikben ún. layerek vannak (amiket a rajzoló csinál) amiket külön rétegként kezelnek a grafikus programok, mintha egy-egy fólián lennének a kép részei. Asszem pl a *.psp kiterjesztésű is ilyen. Viszont ilyen formátumot nem tudsz beszúrni pl egy weboldalra képként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest