- Google Pixel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iPhone topik
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
ViZion #24208 üzenetére
Néhány napja már volt egy kis felesleges szóváltásom ebben a topikban, amikor megkérdeztem valaminek a nevét, erre alapos magyarázatokat kaptam a hogyanra. Most megkérdeztem BonFire-t hogy mit is jelent az, amit írt a PS által generált PDF-ről, erre Met topiktárs elmondja, hogy cipőt a cipőboltból..., te pedig azzal kezded, hogy "Pedig jogos amit BF írt".
Áruld már el, hogy ki vonta kétségbe, amit BF írt? Én csak megkérdeztem, hogy mit jelent az, hogy "kétséges a kimeneti fájl minősége, mert a Ps elég hitvány PDF-et csinál"
Mit jelent az, hogy hitvány?
Nem vitatkozni akarok, csak megkérdeztem. Hogy tudjam, mire figyeljek.Egyébként pedig elnézést kell kérnem, mert hülyeséget írtam az előbb. De ebből is látszik, hogy nem kenyerem még csak havi szinten sem, hogy nyomdaterméket állítsak elő. Azt írtam, hogy PS-ből küldtem pdf-t a nyomdának. Ezt jól benéztem. A munka nagy részét valóban PS-ben csináltam, de végül Illustratorból csináltam a nyomdakész anyagot, csak erről megfeledkeztem. Pedig még beszéltem is az illetékes nyomdai előkészítő ismerősömmel, aki szépen végigmagyarázta nekem, hogy milyen beállításokat alkalmazzak a pdf generálásánál, mert fogalmam sem volt róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- E-roller topik
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged