- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
ViZion #24208 üzenetére
Néhány napja már volt egy kis felesleges szóváltásom ebben a topikban, amikor megkérdeztem valaminek a nevét, erre alapos magyarázatokat kaptam a hogyanra. Most megkérdeztem BonFire-t hogy mit is jelent az, amit írt a PS által generált PDF-ről, erre Met topiktárs elmondja, hogy cipőt a cipőboltból..., te pedig azzal kezded, hogy "Pedig jogos amit BF írt".
Áruld már el, hogy ki vonta kétségbe, amit BF írt? Én csak megkérdeztem, hogy mit jelent az, hogy "kétséges a kimeneti fájl minősége, mert a Ps elég hitvány PDF-et csinál"
Mit jelent az, hogy hitvány?
Nem vitatkozni akarok, csak megkérdeztem. Hogy tudjam, mire figyeljek.Egyébként pedig elnézést kell kérnem, mert hülyeséget írtam az előbb. De ebből is látszik, hogy nem kenyerem még csak havi szinten sem, hogy nyomdaterméket állítsak elő. Azt írtam, hogy PS-ből küldtem pdf-t a nyomdának. Ezt jól benéztem. A munka nagy részét valóban PS-ben csináltam, de végül Illustratorból csináltam a nyomdakész anyagot, csak erről megfeledkeztem. Pedig még beszéltem is az illetékes nyomdai előkészítő ismerősömmel, aki szépen végigmagyarázta nekem, hogy milyen beállításokat alkalmazzak a pdf generálásánál, mert fogalmam sem volt róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged