Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soká

senior tag

válasz ViZion #24208 üzenetére

Néhány napja már volt egy kis felesleges szóváltásom ebben a topikban, amikor megkérdeztem valaminek a nevét, erre alapos magyarázatokat kaptam a hogyanra. Most megkérdeztem BonFire-t hogy mit is jelent az, amit írt a PS által generált PDF-ről, erre Met topiktárs elmondja, hogy cipőt a cipőboltból..., te pedig azzal kezded, hogy "Pedig jogos amit BF írt".

Áruld már el, hogy ki vonta kétségbe, amit BF írt? Én csak megkérdeztem, hogy mit jelent az, hogy "kétséges a kimeneti fájl minősége, mert a Ps elég hitvány PDF-et csinál"
    Mit jelent az, hogy hitvány?
    Nem vitatkozni akarok, csak megkérdeztem. Hogy tudjam, mire figyeljek.

Egyébként pedig elnézést kell kérnem, mert hülyeséget írtam az előbb. De ebből is látszik, hogy nem kenyerem még csak havi szinten sem, hogy nyomdaterméket állítsak elő. Azt írtam, hogy PS-ből küldtem pdf-t a nyomdának. Ezt jól benéztem. A munka nagy részét valóban PS-ben csináltam, de végül Illustratorból csináltam a nyomdakész anyagot, csak erről megfeledkeztem. Pedig még beszéltem is az illetékes nyomdai előkészítő ismerősömmel, aki szépen végigmagyarázta nekem, hogy milyen beállításokat alkalmazzak a pdf generálásánál, mert fogalmam sem volt róla.

Új hozzászólás Aktív témák