- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
hi,
készítettem régebben egy anyagot egy cégnek az Indesignnal, és értelemszerűen nyomdakész pdf-ben küldtem el nekik.
most szeretnék megkapni ugyanezt az anyagot "szerkeszthető" változatban, amit majd ők átalakíttatnak egy nyomdával.a kérdésem az lenne, hogy az eredeti, szerkeszthető indesign-fájlokat át szokták így adni? vagy csak pénzért? ha ez utóbbi, akkor mennyiért?
(nagyon pepecselős, aprólékos munka volt, milliméter-pontosságú táblázatokkal, meg némi kreativitással)(látható, hogy nem vagyok szakmabeli, éppen ezért kérdezem, hogy mi az elfogadott a szakmán belül - persze nem ebből élek, de azt se szeretném, ha palira vennének. no meg inkább tegyek fel egy "hülye" kérdést, mint később bánkódjak, hogy nem kérdeztem...)
ha úgy jobb, jöhet a válasz priviben is.
thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest