Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hívószám-hamisítás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
Ahogy korábban is írtam, én DTP ügyekben eddig kizárólag Macen ügyködtem, de talán úgy lehetne megoldani, hogy létrehozol egy nyomtatót ezzel a bizonyos PPD-vel, ugyanúgy, mintha valódi nyomesz lenne (talán PC-n is be lehet állítani, hogy virtuális nyomtató legyen, de lehet, hogy másképp híjják). Utána szépen ki fogod tudni választani a ''printer'' fülnél, a PPD-t pedig tudni fogja magától. Otthon majd megnézem, most nincs a közelben pécé

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest