Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Mobil flották
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kagabor82
csendes tag
Szia,
és köszönöm szépen! Hagytam a felbontást, és a behozóval méreteztetem át a képernyő méretéhez megfelelően. Mondjuk valódi tortúra volt megoldani, hogy jól méretezze a behozó, de egyelőre megvagyok.
Most már csak egy problémám van, de az nem kicsi: nem tudom, meg lehet-e oldani InDesign CC-ben, hogy az exportált SWF-ben ZOOM-olni lehessen. És persze ha már zoom-olt az ember, akkor egy kéz eszközzel, vagy scrollbar-ral navigálni.Az issuu pl ilyen, meg még sok más megjelenítő. Az indesign secrets oldalon pl. valaki mutat be erre megoldást, de az nem beépített funkció, és külön meg kellene vásárolni. Régebben az Adobe hivatalos álláspontja pedig az volt, hogy az FLA fájlba nyúlkáljon bele az ember, és oldja meg. Azóta eltelt egy kis idő, hátha van valakinek ötlete...

Köszönettel ismét:
kagabor
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Jófogás tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest