- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Macrodroid
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kagabor82
csendes tag
Szia,
és köszönöm szépen! Hagytam a felbontást, és a behozóval méreteztetem át a képernyő méretéhez megfelelően. Mondjuk valódi tortúra volt megoldani, hogy jól méretezze a behozó, de egyelőre megvagyok.
Most már csak egy problémám van, de az nem kicsi: nem tudom, meg lehet-e oldani InDesign CC-ben, hogy az exportált SWF-ben ZOOM-olni lehessen. És persze ha már zoom-olt az ember, akkor egy kéz eszközzel, vagy scrollbar-ral navigálni.Az issuu pl ilyen, meg még sok más megjelenítő. Az indesign secrets oldalon pl. valaki mutat be erre megoldást, de az nem beépített funkció, és külön meg kellene vásárolni. Régebben az Adobe hivatalos álláspontja pedig az volt, hogy az FLA fájlba nyúlkáljon bele az ember, és oldja meg. Azóta eltelt egy kis idő, hátha van valakinek ötlete...

Köszönettel ismét:
kagabor
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest