- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ID alap szinten egy kemény hétvége alatt meg van (ha már PS és Ilu megy). Tutorialok, olvasás és az előkészített cuccokat egybe tudod pakolni. A finomságok meg úgyis élesben jönnek elő, tördelés, etc. lehet gyakorolni, de a folyamatos (egy kattintás, két gombnyomás típusú
) munkához elengedhetetlen a gyakorlat.Magam is dolgoztam ID-ben, de azért láttam a rutinos kollégákat, akik nem álltak meg egy-egy bill parancsot keresni, etc... Szal. az ismerem és a gyakorlott felhasználó között a feladat elvégzéséhez szükséges idő a legnagyobb különbség. Ezen túl valami igényesség, ösztön is kell.
Most néztem egy szórót, ami a "gyermekem" volt.
Az utódom ügyesen összerakja, oldalak szépek, hirdetések rendben... De a szövegek mind egy "tömb". Hasábok vannak, de bekezdések, kiemelések nincsenek, sehol egy kép körbefuttatva, etc. OK, majd belejön, főleg ha lesz, aki ezeket elmondja neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) munkához elengedhetetlen a gyakorlat.