Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Történt egy fure eset, a W10-ből eltűnt az összes felhasználóm, nem tudtam rendbeszedni, reinstall lett a vége. CS6-al lenne problémám amit nem értek. Már az Edius telepítésekor felkerült a QuickTime, de külön az Apple oldaláról letöltve is telepítve lett. Az AE-ben is szépen ki lehet választani, hogy .mov formátumba rendereljen, működik is rendben. Viszont a MediaEncoder nem hajlandó QuickTime-ot használni. Fel sem ajánlja, meg sem jelenik a listában. Természetesen(?) a QuickTime beállításokkal elmentett preset-et sem tudom importálni.
Találkoztatok hasonlóval? Mi lehet a megoldás? A CS6 reinstallon már túl vagyok.Létezik hogy a legfrissebb Windows 10 már nem támogatja valamiért? Pl. az Edius-al jártam úgy hogy nem lehetett feltenni a 6-ost, mert Error:#13001-es hibával leáll a telepítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kompakt vízhűtés
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Könyvajánló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest