- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilddog
tag
Na.... valaki.
Hátha tud vmi okosat mondani...
Mondjuk ezzel szekálok már mindenkit 2 hete. Lehet, a nem moncsi csinálja, de fszm.. se tudja mitől van, amúgy ezt leszámítva jó a gép. -
wilddog
tag
Szóval a help-eteket szeretném kérni.
Az a gondom, hogy amikor elindul a windows Xp, akkor a kép 2x elsötétül, majd visszajön, szal mindig CSAK induláskor csinálja, de inkább úgymondanám, 2-őt villan. Már mindent (azért nem teljesen) kipróbáltam, alaplap-próba, másik Ram, másik proci, másik kari... és akkor is ugyanezt csinálta. Egy-két drivert is megnéztem, azzal is szintúgy. A videókártyám eléggé ratyi, már régi, de szerintem tuti, hogy működik(Geforce Mx440).-----> Ezzér gondoltam a monitorra, hogy az ADI-ban történt valami? A vicc az, hogy VGA driver nélkül tökéletes a win xp indulás.
Szal, ha valakinek van 5lete, az írhatna valamit, hogyan tudnám kivenni ezt a villanást, mert eddig nem csinálta a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest