Hirdetés
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Aktív témák
-
meroly
veterán
Itt kérdezd:
Azonnali (mobilos) kérdések órájavagy itt:
[Re:] HTC Desire S - plasztikázásEnnek nem kell új topik.
-
Red Guy
csendes tag
Hello!
Van nekem egy HTC Desire (Amoled) típusú telefonom, amit most lecserélek egy Galaxy S III - ra.
Abban kérném egy hozzáértő segítségét, hogy az adatokat hogyan tudom átmenteni az egyik gépről a másikra (itt főleg a névjegyekre gondolok, de ha mindent át tudok menteni az sem baj...). A HTC is teljesen jól működik (tehát hardver probléma nincs), csak nem találtam meg a neten, hogy mi a legjobb (legegyszerűbb) megoldás.
Kérem, hogy a ha valaki válaszol, azt úgy tegye, mintha egy gyereknek magyarázna
, mivel "csak" egy buta júzer vagyok mindenféle expert fokozat nélkül (mondjuk ez a kérdésből is kiderül
)!Válasz(oka)t előre is köszönöm!
Aktív témák
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Napelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mivel "csak" egy buta júzer vagyok mindenféle expert fokozat nélkül (mondjuk ez a kérdésből is kiderül
)!