Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
meroly
veterán
Itt kérdezd:
Azonnali (mobilos) kérdések órájavagy itt:
[Re:] HTC Desire S - plasztikázásEnnek nem kell új topik.
-
Red Guy
csendes tag
Hello!
Van nekem egy HTC Desire (Amoled) típusú telefonom, amit most lecserélek egy Galaxy S III - ra.
Abban kérném egy hozzáértő segítségét, hogy az adatokat hogyan tudom átmenteni az egyik gépről a másikra (itt főleg a névjegyekre gondolok, de ha mindent át tudok menteni az sem baj...). A HTC is teljesen jól működik (tehát hardver probléma nincs), csak nem találtam meg a neten, hogy mi a legjobb (legegyszerűbb) megoldás.
Kérem, hogy a ha valaki válaszol, azt úgy tegye, mintha egy gyereknek magyarázna
, mivel "csak" egy buta júzer vagyok mindenféle expert fokozat nélkül (mondjuk ez a kérdésből is kiderül
)!Válasz(oka)t előre is köszönöm!
Aktív témák
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- VR topik
- Micro Four Thirds
- Energiaital topic
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mivel "csak" egy buta júzer vagyok mindenféle expert fokozat nélkül (mondjuk ez a kérdésből is kiderül
)!