- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHolden
aktív tag
Egy beárazásban kérném a segítségeteket!
Mennyit érhet egy alaplaphibás Acer Aspire 3100-as notebook?
(1,6Ghz, 512Mb Ram, 80G HDD, Wi-Fi, kártyaolvasó etc.)
Sajna 2 év után beadta az unalmast.
A hangszórókból egyszecsak recsegő hangok jöttek, majd egy idő után megfagyott a gép. Azt hittem az XP szarakodik, de sajna újraindítás után már a BIOS-nál is "kifagyott"...
Elvittem 2 szervízbe, mindkét helyen alaplaphibát állapítottak meg! Mivel javítása költséges lenne, így megválnék tőle ilyen állapotában. Külseje is nagyon szép állapotban van, nincs lestaráplva, agyonkarcolva (kijelzője is teljesen OK)
Van esélyem így eladni szerintetek? Mennyiért hirdessem?
üdv -
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok
Egy Acer Aspire 3100-ról lenne szó!
Nem az enyém, hanem haveromé, de a win-t meg a progikat én szoktam rátenni mikor kezd behalni a rendszer!
A héten egyik nap felhívott, hogy furcsa sercegő hangok jönnek a hangszórókból meg hogy valami nem okés a géppel!
Elhozta, ma ránéztem, de elsőre win faszán betöltött semmi hibajelenség nem jelentkezett. Aztán úgy 5-10 percre rá a hangszórókból ilyen erős sercegő hang jött, majd megfagyott abban az állapotában a windows! Először azt hittem szoftver hiba, de miután újraindítottam a gépet, már a BIOS-nál is előjött a jelenség. Után kikapcsoltam, majd pár percre rá újra be, win újra betöltött de 5 perc után már megint kezdődött előről...
Csináltam egy hangrögzítést a jelenségről, szerintem kivehető (gép bekapcsolástól a win bebootolásáig):
http://www.zshare.net/audio/517974540f4ac506/
Ötlet? Találkoztatok már ilyennel?üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest