- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cortez863
csendes tag
A regisztrációnál ezt írja:
C:\Windows\system32>reagentc/setreimage /path R:\Recovery\WindowsRE /target C:
REAGENTC.EXE: The target Windows installation was not found. -
Cortez863
csendes tag
válasz
donjohnson #35894 üzenetére
Ezt írja
-
Cortez863
csendes tag
Itt tartok most. Sajnos a parancsok ellenére nem sikerült bootolni az ssdről. Egyből nem szeretném újrarakni a wint, mert az ssd-n vannak cuccok amik kellenének.
-
Cortez863
csendes tag
válasz
donjohnson #35888 üzenetére
Egyelőre még nem jutottam el odáig, mert a 2. Pendrive halt be azóta.
Amint jutok valamire visszajelzek. Addig is köszönöm szépen az értékes információkat mindkettőtöknek!
-
Cortez863
csendes tag
Azt szeretném, hogy az ssdről tudjon bootolni a Windows.
-
Cortez863
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam 5 év után újratelepítem a windowst az Acer laptopon. Nvme ssd-re raktam fel ( ahol eddig is volt), minden rendben ment addig, amíg ki nem kellett vegyem a hdd-t. Miután visszaraktam az írja, hogy no bootable device. Biosban a fő oldalon látja a meghajtókat, de a boot menüben semmit sem lehet kiválasztani és csak ahci mód van semmi más. Próbáltam a secure bootot vagy a BIOS alapbeállítást , de sajnos semmi siker. Van valakinek ötlete?
Az még egy plusz infó, hogy a hdd formázva lett és visszaraktam rá az elvesztett fileokat. -
Cortez863
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5733-as régebbi laptop, amibe SSD lett szerelve a HDD helyett.
Előtte szépen ki lett takarítva belülről.
A probléma az,hogy a hűtőventilátor bármilyen terhelés ( akár netezés) esetén is felpörög pár másodpercre és utána abbahagyja. Majd megint ugyanezt csinálja pár másodperc múlva. Ez eléggé idegesítő és hangosabb is, mint egy átlag laptop.
Van valakinek ötlete,hogy mi lehet a megoldás a problémára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest