- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mozesgy
tag
válasz
balintka #15995 üzenetére
Szia.
Azonos foglalatú de nagyobb Mhz-el rendelkező ramok visszafelé kompatibilisek minden esetben, és valóban csak 333-on fog ketyegni, és ha a procit valami úton módon szeretnéd húzni kicsit, akkor a RAM ezt nem fogja akadályozni, de hacsak 333 raksz bele, akkor lényegesen kevesebbet tudsz húzni rajta.
Az én régi masinámban DDR1 500Mhz (Kingmax hardcore) volt benne, és a 3000-es (P4 prescott 1MB cach) procit így sikerült stabilan 3700-en használnom, de a 400-as rammal csak 3300 körülig volt stabil, és az felett állandóan fagyott. -
mozesgy
tag
válasz
balintka #15986 üzenetére
Szia.
Még nem láttam ilyen jelenséget az akkuról, de mégy csak nem is hallottam róla.
Ha bővíted a memóriát, akkor miért nem raksz rá újabb op rendszert?
Biztos lehet olcsón venni olyan meghajtót ami kell bele használtan, vagy kérni valakítöl amíg feltelepítesz egy használható op rendszert. -
mozesgy
tag
válasz
balintka #15982 üzenetére
Szia.
1413-as gépet nem találtam, de 1410-es hez Itt megtalálsz mindent.
Jobb oldali menüben kiválasztod a Drivers and utilitiest, és kiválasztod a géped típusát, aztán beállítod az op rendszert, és alul fogja kiadni az összes hozzá tartozó dolgot, amit le tudsz tölteni.
Ha itt nincsen olyan amire szükséged van, akkor valamikor turkálok majd utána, de semmit nem ígérek, mert egyre kevesebb időm jut a gépezésre, az évvége közeledtével. -
mozesgy
tag
válasz
balintka #15975 üzenetére
Szia.
A márka kiválasztásában sajna nem sokat tudok segíteni, de a saját tapasztalatomat le tudom írni.
Az apacer-t nem ismerem, és a jelenlegi gépemben hinyx ram-ok dolgoznak, de ezelőtt az asztalimban kizárólagosan kingmax hardcore ramokat használtam 5 évig, és a mai napig megy az a masina is, és a rammal eddig nem volt probléma. -
mozesgy
tag
válasz
balintka #15972 üzenetére
Szia.
Ha van lehetőség kipróbálni, akkor előbb a 256-os mellé próbáld ki az 1GB-ost betenni, mivel hordozható a gép, lehet a boltban ki is próbálhatod.
Ezen az oldalon is van RAM legalul.
Megvan az esély, hogy nem fog menni a 256 vs 1GB kombó, de arra is megvan az esély, hogy simán fog menni. -
mozesgy
tag
válasz
balintka #15965 üzenetére
Szia.
A link amit küldtél, abban azt írja, hogy 2GB-ra bővíthető, ezért egyértelmű, hogy tudja kezelni az 1GB-os RAM okat, és ebből adódik, hogy a jelenleg benne lévő, az cserélhető.
"upgradeable to 2 GB2 using dual soDIMM modules"
2 foglalatos a gépezet.
Azt pontosan nem tudom melyik billentyűvel lehet a BIOS-ba belépni a gépeden, de próbáld ki a "DEL","F2","F12","INSERT" billentyűket, persze nem egyszerre.Az everestel sok minden kideríthető a gépedről, érdemes feltenni.
Itt egy próbaverzió.
Persze azt nem tudja kideríteni, hogy mivel lehet a BIOS-ba belépni, de a hardware kiépítésről mindent összeszed.TM7730G 844G50
-
mozesgy
tag
válasz
balintka #15961 üzenetére
Szia.
1/ Elméletben semmi gond nem lehet ha 400-as ramot teszel be, de az nem biztos, hogy a jelenlegi 256-ossal együtt fog menni, és nem azért mert a 256-os az 333-as, hanem mert ez elő szokott fordulni a különböző márkák esetében.
2/ Igen, le kell szedni az alján az egyik takaró panelt, ami alatt a RAM található.Nem tudom van-e már hozzá 1GB-os RAM-od, mert valszeg nem lesz olcsó.
2db soDIM DDR1 foglalata van a gépednek.1GB-os nem tudom kapható-e mert én csak 512-eseket találtam, de abból van 333-as is.
Itt pár találat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest