- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephistoone
senior tag
válasz
rolcsika #12763 üzenetére
Dehogy vitázunk, tapasztalatokat osztunk meg. Mivel nem tudom milyen géprül volt szo csak belebeszéltem, ezért irtam a saját tapasztalataimat.
en speciel jobban szeretem ha más hibájából tanulok, igy is tudok magamnak gonodkat okozni a géppek amire a feleségem nem néz jó szemmel... :-)
-
kiscsáko
tag
válasz
rolcsika #12758 üzenetére
a bios frissítése nem nehéz, innen leszeded az új biost, neked úgy látom a legújabb az 1.42-es, letöltöd és vista alól egyszerűen lehet frissíteni, csak kitömöríted és futtatod az exe-t, de van hozzá readme is...
a driver frissítéshez inkább nem javaslom az eszközkezelőt, max az eltávolításhoz... ott is letöltöd a drivert és futassd annak a telepítőjét...u.i.:biosfrissítést mindenképpen 220-ról csinálj és a frissítésből adódó gond nem garanciális, mert valljuk be van némi hibalehetőség is benne, csak akkor csináld ha az új driverrel sem fog működni.
nekem pl. tegnap olyan volt, hogy biosfrissítés után jó ideig nem indult a vista, állandóan kékhalál lett, aztán gondolt egyet és működni kezdett... -
kiscsáko
tag
válasz
rolcsika #12754 üzenetére
szia,
nekem 5715z-m van, ami szinte ugyanaz...szóval nálam több rendszer és több driver alatt is szaggatott már a hang. bár nem tudom milyen kártyád van, de ha realtek, akkor tudok mondani egy kombinációt: nálam most vista van a 6.0.1.5477 driver van fent, amit megtalálsz itt: [link], egyébként minden mást is megtalálsz ezen az oldalon, ha gondod lesz még, itt keresgélj drivereket...
remélem segíthettem, üdv.szerk.:brien: sztem rakjál fel új rendszert, ha megoldható. lehet,hogy vmi gubancot okozott a memóriák pakolgatása, windows-nál sosem lehet tudni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest