- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraP750i
csendes tag
válasz
Dr.Speed #12689 üzenetére
Igaza van a tényleg csendes a gép és ez komolyan nem vicc.
Tény hogy ez 6935 de nemtudom hogy a másikba milyen a hütési rendszer.Érdekességet fedeztem fel a proci működösébén elvileg 6-8,5 szorzóig dolgozik a P8400
de néha ismeretlen okokból felugrik 9-es szorzóra...
Erre mi lehet a magyarázat? Tény hogy ekkor paraméterekben P8600-as lesz mivel annak 2,4GHz magonkent és nem 2,26GHz.
Arra tudtam következtetni hogy a P8400 csak egy butitott P8600 de ha ez igaz lenne akkor hogyan lehet véglegesíteni is a prociban a 2,4GHz-et? -
buherton
őstag
válasz
Dr.Speed #12682 üzenetére
Kezd nagyon megtecceni az a laptop. Mennyire engedi el a hőm-t? Törölni úgy tudsz ha megkérsz egy modit, de sztem ha csak véletlenül dupláztál (szval nem tartalmaz olyat amit leírás után megbántál), akk ezért ne keress fel modit(kevesen vannak, és sok a melójuk így is)
-
Dr.Speed
csendes tag
válasz
Dr.Speed #12679 üzenetére
Acer 6935 örömteli fejlemények:
A negatívum eltűnt!!!!!!! Kipróbáltam a gépet, úgy hogy az akksi kivettem és láss csodát, gép nem veszi vissza a teljesítményt, engedi 60 Celsius fölé a gpu-t és cpu-t vagyis inkább ott tartja a hőmérsékletet. Juppííííííííí, innentől kezdve mindenkinek ajánlani tudom csak.
Kollégák akik fps vesztésre panaszkodtak, akksi ki, kicsit feldúcolni, hogy nagyobb légrése legyen és tádááááááá!
Ja és még annyit, hogy garancia kiterjesztést érdemes venni, szép táska a jutalmunk meg egy egér. Fontos: a gari kiterjesztést bárhol megveheted, én például a gépet usanotebook-ban vettem , a garanciát pc88-ban asszem mert így volt a legolcsóbb.
-
AstraP750i
csendes tag
válasz
Dr.Speed #12644 üzenetére
Pontos típusszám:
Acer Aspire 6935G-844G32BN
Link:
http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=9121
Igazából akkor hol lenne optimális használni? az asztalon lenn van mind a 8db lába így szerintem a szellőzésnek jónak kellene lennie... Portalanítani nemfogom mivel kevesebb mint 1 hónapos a noti és csak nem áll még benne...
Mondjuk vicces hogy nemengedi 60 fok fölé néztem riva tunert de az meg nemismeri fel az nvidia driverem (legujabb nv driver notikhoz a nvidia.com-ról).
Remélem lesz majd vmi javítás hozzás vagy vennem kell egy hűtőpadot ami valószínű hogy emelni fogja a noti csendes működését... -
buherton
őstag
válasz
Dr.Speed #12644 üzenetére
AstraP750i:Thx az infot.
Azt a betyár mindenségit. 60°C-nál nem engedi fentebb? És bele gondolok, h egyes notiknál a 100°C se ritka, és semmit nem csinál h lejjebb menjen. 1920 x 1080 ezt nem tudja a kijelző, filmeknél nem lenne rossz?
Esetleg noti hűtő? De lehet h csak annyi a megoldás h jobban elemeled asztaltól, pl két könyvvel, h nagyobb légrés legyen, így könnyebben tudja szívni a levegőt.
-
_core
aktív tag
válasz
Dr.Speed #11345 üzenetére
Nekem most 6930-as Notim van 9600GS kartyaval amihez jelenleg a 179.13-as drivert hasznalom (elotte egy 7600-os kartyaval szerelt geppel nyomultam) .Drivereket mindig a www.laptopvideo2go.com oldalrol szerzem be.A 174,175,176 ill 179-es sorozat van a mobil VGA-hoz de a desktop drivereket is fel tudod telepiteni ha probalkozni akarsz.A driverek melett mindig megtalod a modositott inf fajlt amit a letoltott kicsomagolt driverbe kell masolni es mar indulhat is a telepites (erre akkor van szukseg mikor az alap meghajtoprogram nem tartalmaz informaciot az adott hardverrol)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BMW topik
- HiMedia lejátszók
- Energiaital topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged