- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
-
watcher
tag
Na én nem koptatom a bill-t többet ilyesmire. Az előző hozzászólásban belőttem egy linket, de itt a PH-n is van több. Tessék szíves szétnézni a neten, rengeteg teszt tárgyal ilyesmit.
Én amikor pl. notit veszek megnézem a pénztárcám, szétnézek a piacon, elolvasok rengeteg tesztet, aztán kiválasztom a tesztek alapján, hogy milyen felszereltségű gépek jöhetnek szóba, majd ha nagyon vacilálok esetleg szétnézek a PH-n.
Szóval előbb keress, olvass aztán majd oszd meg velünk, hogy szerinted melyik a jobb és melyiket vetted.
Amúgy meg mindig az arany középút (szerintem). Inkébb vegyél Pentium M-et X700-zal, mint Duo Core-t integrálttal (ugyan ez AMD fronton is). De ha belefér vegyél dual magosat valami zsír karival. A PH teszten nagyjából egy szinten teljesített az AMD és az Intel dual magos procija, de talán az X2 egy picit jobb. Az integrált vs. normál különbséget szerintem nem kell ecseteni.
[Szerkesztve] -
Proky
senior tag
Mondjatok még valamit ezeken kívül is ha tudtok hasonló árkategóriában. Játékok közül a max 2-4 évvel ezelőtti RTS-ek mennének rajta, nem az az elsődleges szempont, mint ahogy a mobilitása sem érdekel mint ahogy írtam fix helyről menne mindig aksi nélkül. Ezekben a mobil VGA-kban nem vagyok igazán képben, nem tudom egy integrált cucctól mit várhatok és hogy ne legyen egyszerűbb a helyzet láttam abból is van jó pár tipus.
Intel Core Duo T2300 (2MB L2 cache/FSB667) 1660 MHz vagy ntel Pentium-M (2M L2 cache/FSB533), 1700 MHz illetve AMD Turion X2 TL50 1600 MHz között mekkora különbségek vannak teljesítményben?
Adjatok még tippeket pls hogy mit lehet még ebből a pénzből fenti dolgokra venni, lehetőség szerint sulinetben. -
Pazo
tag
szeva. ugyan én nem vagyok guru, de szvsz ha játékra kellene a gép, akkor az első alapból kiesett. én igazából a harmadikat ajánlanám - bár most meg kéne néznem, hogy az x700 vagy az x1100 a jobb - de nekem az amd-k bejöttek eddig. egyedüli baja a turionos gépnek az a monitor. nekem is crystalBrightos van, és utólag inkább egy ''matt'' képernyőset vennek, mert néha zavaró tud lenni, hogy tükröződik, de egy kis félhomályban már veri a normál noti moncsikat, mert nagyon jó a látószöge és a kép is rajta...
na jó megnéztem az usanotinál és a 2. mellett teszem le a voksom. bár az a 64 mega videómemória talán kevés.
hááát, ha most vennék, akkor én lehet hogy őt venném: [[link]]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kutya topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest