- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
egyik alapvető probléma, hogy (elnézést) a hülye júzer felteszi a codecpackot, és mellé még feltelepít minden xart, így tuti összekavarodnak a codecek, van akinél ezért nem megy normálisan, de aki ilyet tesz, az...
akinek meg legalább van vmi a fejében, az tudja, hogy elég pár codec, és minden lejáccódik
felesleges most azon filózgatni, hogy ki kit akar meggyőzni... csak eccerű véleménynyilvánításról van szó, nem a júzerek fikázásáról... bár sztem erről sem ártana egy topicot indítnai... -
törölt tag
nekem azzal az 5 codeccel simán teker a gépem a félig töltött filmekben, egyébként igaz, akinek elromlik, az az ő baja... kevés olyan júzer van, aki tisztában van vele, hogy mit is használ...
-
törölt tag
én is ezeket használom + még a divxg400at, az automatice feliratozáshoz, bár igaz, bsnél ez nem kell
és így is műxik minden, bármit lejáccok, konvertálok, stb...
ha meg wmplayer, akkor meg úgyis letölti a kodeket, és sztem néhány codecnél többet senki sem hasznél, felesleges 300at felrakni egybe... aki meg szerkesztéssel foglalkozik, annak a progihoz úgyis megvan mindenfelejcsétek el a codecpackot.
főleg azok a júzerek, akik még az eredetit is feltelepítik...símán vége így a gépnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest