- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fler
tag
válasz
<Adamsky> #16 üzenetére
Minden hang a digitális kimeneten keresztül menjen ki az erősítőre. Ami DolbyDigital az úgy, ami stereo az úgy.
A digitális kimenet nem jelenti azt, hogy csak a AC3-as stream mehet rajta. Minden a számítógépben keringő hang digitális amit a hangkártya vagy külső eszköz alakít analóg hallható hanggá.
A filmek összeszövésének hibája nekem azért kétséges, mert nem lehet minden film hibásan összerakva. Gondolom tehozzád is eljut mások által elkészített film.
A másik dolog meg az, hogy a BSPlayer egyik korábbi verzójáan található Cyberlink codec használata esetén egyáltalán nem volt szaggatás az AC3-es filmeknál. Ez csak azért nem megfelelő nekem, mert utánna nem tudtam más codecet alkalmazni és még a stero filmeket is DolbyDigitalban 2.0 nyomta. -
fler
tag
Akkor valaki azt mondja meg, hogy tudom a hangokat közvetlenül codecek nélkül az SPDIF kimenetre küldeni.
-
fler
tag
Az AC3 filter-ben ki van jelölve az SPDIF kimenetnek.
Ennek így kell lennie mert más különben az AC3 filter végzi el a dekódolást az erősítőm helyett és így kapok az erősítőre egy stereo jelet.
Nekem arra van szükségem, hogy az SPDIF kimeneten keresztül menjen a hang, az erősítőm majd eldönti, hogy ez DolbyDigital, vagy csak normal stereo jel. -
fler
tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Ac3 hanggal rendelkező filmek esetében a film lassú mozgásoknál (pl: a kamera jobbról balra lassan elhalad egy utcán) enyhén darabos.
Ha ezt a filmet nem ac3 hanggal nézem nincs probláma a folyamatossággal.
Próbáltam már több codeccel is és egyedül a CyberLink AC3-as codecjével ment folyamatosan. Ezzel csak az a baj, hogy teljessen elcsinálja az audio beéllításokat és azután mindent dolby digitalban ad ki.
Tud valaki olyan codecet ami folyamatosan játsza le az AC3-as hanggal rendelkező filmeket és nem állítja el az audiot.
Az audio kimenet spdif kell hogy legyen (DD erősítőhöz van kötve optikai kábellel).
A gép nem lehet oka, több gépen is ilyen(AMD 2500@3200, 512DDR, ATI9600Pro, Maxtor80Gb 7200 rpm, ABIT NF7S, Nvidia SoundStormAudio)
Ezek a codecek nem ok-k: AC3Filter, InterVideo, NeroAudio, LeadtekAudio
Kösz,
Fler
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest