Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Yettel topik
Aktív témák
-
guest
veterán
''A tobbi nem valo egy ilyen alaplapra.''
Latom egy velemenyen vagyunk :))
Hogy nem volt meg 2 uo. vinyod? Most talaltal egy okot, hogy legyen..
Mondjuk nekem sem most van ra szuksegem, hanem par honap mulva, amikor is terveim szerint mar lesz valamilyen hardveres gyorsito kartyam dv videohoz, es akkor mar igencsak fontos szempont lesz, hogy 2-3 dv avi videot (reteget) folyamatosan olvassanak a vinyok. -
guest
veterán
''Persze akinek nem kell usb2.0 meg firewire es a tobbi cucc, ez meg boven jo lesz. ''
Nos, firewire nekem van kartya formajaban: Pyro DV
USB 2.0 nem kell (lehet hogy 2 ev mulva nevetseges lesz ez a mondat, de ma mire kene)
Fenykepezogepem usb1-es, kameram 1394-es.
A ''tobbi cucc'' nalad mit jelent? RAID vezerloje van, alaplapi hang, vga, lan nekem nem kell.
Csak egy kerdes maradt, amit keddig el kene dontenem: megoldja-e az amd chipset a latency problemamat, vagy azt a masik bridge kezeli, ami itt szinten vias? :(
udv -
guest
veterán
www.viahardware.com
KG7
specification
AMD761 chipset link (north bridge)
es erre adja ezt a 2megas pdf-et,
amiben rakerestem a latency szocskara.
Tehat talan igaz minden szava erre a lapra :)
Egyebkent a KG7-en a VIA VT82C686B a southbridge,
ami az IDE cuccok vezerleset vegzi. Nagy hujeseget mondtam? :P -
guest
veterán
-
guest
veterán
Mirol beszelsz?
''szal nem árt megbízhatót venni.
Megéri azt a +3-4 ezret rááldozni.''
Hat pont hogy a KG7 az AMD chipset miatt megbizhatobb (megha par szazaleknyival lassubb is a memoriakezelese).
Mirol beszelek?
Tegyel egy firewire kartyat barmilyen KT266A-s lapba, es ha dv video nezel ezen keresztul (a kamerara kotve) UGRAL A KEP!
Okosok azt mondjak, a PCI busz latency ertekevel van gond VIA-eknal, es mindenfele patch-eket kell feltenni ennek orvoslasara.
KG7 is lehet raid-es, pc2100-at tudja, szal miert elavult?! -
guest
veterán
Az AbitKG7Raid alaplapot jelenleg 16300 forint nettóért mérik. Kinek milyen tapasztalata van a termékkel? Megéri megvenni?
Aktív témák
Hirdetés
- 1851-es alaplapok
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- ASUS wROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Contact frame
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest