Új hozzászólás Aktív témák
-
v-paci
aktív tag
Na most tisztázzuk egy kicsikét a dolgokat. Az 1.1 arra vonatkozik, hogy hányadik kiadás az alaplap... Az 1.1 javított kiadás, amely már rendesen támogatja a processzor tuningját (ez létezik 3rd eye kiadásnál is, hiszen jókora matrica van ragaszta az én deszkámra is bizonyítva ezt). Tudomásom szerint 3rd eye kiadás annyiban különbözik a sima KV8PRO-tól, hogy adják hozzá a GuruClock-ot. Ha minden igaz a sima KV8PRO-hoz is lehet csatlakoztatni ilyen külső diagnosztikai egységet, amennyiben az alaplapon megtalálható a Guru chip, valamint a csatlakozó, amit a bekapcsológomb, speaker, resetgomb, ház ledek csatlakozója közvetlen környezetében van. Az egyszerűség kedvéért egy 5 tüskés, ha minden igaz fekete vagy piros alapú csatlakozó. Egyébként az alaplapra is van szitázva, hogy az arra szolgál
A Guru Clock-ot meg lehet venni külön is... Érdekes módón leleményes emberek 4-5K körül árulják, míg az alaplapoknál csak 2K az eltérés árban
Remélem sikerült segítenem azoknak, akik ilyen deszka vásárlásán törik a fejüket. Egyébiránt ha nem működik együtt rendesen Ati kártyával a deszka, azt szerintem egy egyszerű biosfrissítés megoldja. Abit weblapon jópár db bios van fent...
Vélemény: megbízható, olcsó alaplap, ami ugyan csak 2 Sata meghajtót támogat, valamint nincs rajta Firewire csatlakozó és nem támogatja a CnQ-t. Jah és kellemes tuningpotenciál lakozik benne
[Szerkesztve] -
TB
tag
Hi!
Nekem sem működött a sima KV8-PRo -ban az ASUS 9600XT-m.A 3rdEYE -ről nincs tapasztalatom,de vigyázni kell az biztos.(Cserében kaptam egy Connect 3D-t,azzal ment rendesen,szóval azért ASUS-t nem vennék a helyedben,habár erősebb kártya,mint egy ugyanolyan Connect 3D-s Ati kártya) -
Yocee
aktív tag
nem tudom ,hogy mit olvastál az abit oldalán, de akkor ezt is olvasdd el kérlek:
Bővebben: link
Ráadásul ha abit guru radeont veszel (R9550-Guru Bővebben: link , vagy R9550XTurbo-Guru Bővebben: link , a különbség a bga tokozású ramok, kevésbé melegednek, és magasabbra húzhatók.), akkor annak a hőmérségletét is kiírja az alaplapi 3rd eye kijelző+még azt is tutod tuningolni a 3rd eye gombjaival.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Cyno
tag
Igen, a 3rd Eye van nekem is,úgyhogy megnyugodhatsz.
Sípolnak a kondik? Lehet, hogy a levegő, amit a proci ventije nyomat.
Nektek hitelesen mutatja az Eye a szoba(külső) hőmérsékletet? Mert nekem többet mér a ténylegesnél. Mondjuk emiatt nem fogom vissza vinni. Lehet, hogy itt is megfigyelhető az Abit „betegség”, hogy többet mér a valósnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest