Hirdetés
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.Van egy ilyen Abit alaplapom: [link] egy 500Mhz-es P3-as procival.
Az a problémám hogy az istennek se tudom rávenni hogy cd vagy dvd olvasóról bootoljon.Próbátam vagy 5 meghajtót 10 kábelt.Ide dugtam oda dugtam.Egyszerűen átsiklik a meghajtó felett.Boot menünél se jelzi ki hogy detektálta.De viszont dos alatt látja a meghajtót.A BIOS-t is lefrissítettem a legújabbra de ugyan az.Esetleg van valakinek valami ötlete?Ja 3 különböző procival is kipróbáltam nehogy az legyen a baj.A leírást is olvastam de nem találtam benne semmi erre utalót.Már nincs más ötletem minthogy a bios ic ment tönkre.De szépen megírja a biost.Ezt leszámítva atom stabil a rendszer.A segítséget előre is köszönöm.
-
mézi123
tag
Lecseréltem az Abit gyári hűtőt Foxconn passzív hűtőkre az egyik lapon. A másik lap félbe maradt ugyanis 2 RAM foglalat nem működik a lapon. Köszönöm szépen a Foxpostnak így utólag. Mert az ő saruk. Viszont arra a lapra bonyolultabb hűtőt mókoltam. Jobban is meg tudtam volna csinálni de szegény ember vízzel főz, abból dolgozunk amink van. Leszorítás bicikliküllő , lehetett volna netről 350 forintért rugóacél huzalt rendelni, de biztos nem fogok + posta költségért 3 ezret leperkálni. Még annyit, hogy a Foxconn hűtőborda patent az Abit lapra. Ugyan úgy lehet használni régi Asrock lapokon lévő kampós rögzítésű hűtőket. Az kisebb a Foxconntól. De azok is koppra jók.

-
mézi123
tag
Üdvözletem mindenkinek!
Kérdésem az lenne, hogy egy Abit IS7 lapnak lecserélném az északi híd hűtését mivel hiányzik róla a ventilátor. Helyette passzív hűtőt szerelnék fel Foxconn 945G északi híd hűtőjét ami teljesen passzol az Abit lapra-kampók tökéletesen pontosak. A borda is jó nagy. Viszont kellene rá hővezető párna, hogy ne billegjen a borda a chipset pici felületén. Nem teli párna, hanem kivágott, nem tudom mi a szakszerű megnevezése,/fénykép/ és ami még fontos lenne, milyen hővezető pasztát használjak. Amit olvastam nagyon kevés információ alapján két ragasztós hővezető pasztát ajánlanak. Arctic Ceramique a másik pedig AG Termoglue. Véleményetek?

-
-Jackson-
őstag
is7-e2-n eleve passzív borda van. 47-nek jónak kell lennie
-
Router
őstag
jó csak nekem gáz mert vízhűtésem van és nem mozgatja semmi a procc körül a levegőt
-
Router
őstag
nemigazán találtam még ilyet ezért mertem nyitni egyet!
naszóval milyen bordát érdemes vennem i865PE-re hogy normálisan lehűtse agresszív tuning mellett is?
eddíg Zalman nb47 volt rajta de nem sok szart ért mert mikor 15 perc múlva tuning nélkül megérintettem a bordát akkor levette az újlenyomatot a kezemről!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Apple Watch
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Temu
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- 32GB DDR5 laptop ram csak 1-1db
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest