- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Aktív témák
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy van egy abit IC7-es alaplapom egy pentium 4 2.8GHz-es 533 fsb-s procival. Az történt, hogy norton ghosttal újra fel akartam tenni a rendszert egy ghost fájlból és 70%-nál megfagyott. Ekkor reset és újra boot kislemezről és felment, de ezután nagy csodálkozásomra nem indult el a gép, bekapcsolt és kivillant a hdd-led és onnan semmi. A biosba nem tudok belépni mert az se jön be. Szóval nem tudom mi van vele, de én arra gyanakszok, hogy a bios halt meg. Vagy esetleg lehet proci baj is? Azt már megcsináltam, hogy lehúztam mindent az alaplapról csak tápot kapott és úgyis semmi. Aztán ramot be videókarit be és kislemezmeghajtó még rá és ekkor is ugyan az. A kislemezt meg se forgatta. Légyszíves ha tud valaki segítsen. Ja már a biost is kisütöttem sőt elemet is kivettem, de azután is hallott. Ha a biosomnak nyekk akkor azzal mit lehet csinálni?
Előre is köszi a segítséget!!!
Sziasztok!
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Autodesk - Revit
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest