Hirdetés
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Folytatás az Ic7 topicban ezt zárom.
-
Rez_Grof
őstag
Húzd ki a gépet a konnektorból, vedd ki az elemet az alaplapból, 2-3 percre. Majd tedd vissza és próbáld meg úgy elinditani. esetleg másik táppal? Sipolás nincs?
Egyébbként miért nem fér el itt? Bővebben: link -
Pompi
nagyúr
Nagy Abit IC7 topic: Bővebben: link
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy van egy abit IC7-es alaplapom egy pentium 4 2.8GHz-es 533 fsb-s procival. Az történt, hogy norton ghosttal újra fel akartam tenni a rendszert egy ghost fájlból és 70%-nál megfagyott. Ekkor reset és újra boot kislemezről és felment, de ezután nagy csodálkozásomra nem indult el a gép, bekapcsolt és kivillant a hdd-led és onnan semmi. A biosba nem tudok belépni mert az se jön be. Szóval nem tudom mi van vele, de én arra gyanakszok, hogy a bios halt meg. Vagy esetleg lehet proci baj is? Azt már megcsináltam, hogy lehúztam mindent az alaplapról csak tápot kapott és úgyis semmi. Aztán ramot be videókarit be és kislemezmeghajtó még rá és ekkor is ugyan az. A kislemezt meg se forgatta. Légyszíves ha tud valaki segítsen. Ja már a biost is kisütöttem sőt elemet is kivettem, de azután is hallott. Ha a biosomnak nyekk akkor azzal mit lehet csinálni?
Előre is köszi a segítséget!!!
Sziasztok!
Aktív témák
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Asus P8B75-M LX Plus LGA 1155 alaplap
- 1 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest