- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Folytatás az Ic7 topicban ezt zárom.
-
Rez_Grof
őstag
Húzd ki a gépet a konnektorból, vedd ki az elemet az alaplapból, 2-3 percre. Majd tedd vissza és próbáld meg úgy elinditani. esetleg másik táppal? Sipolás nincs?
Egyébbként miért nem fér el itt? Bővebben: link -
Pompi
nagyúr
Nagy Abit IC7 topic: Bővebben: link
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy van egy abit IC7-es alaplapom egy pentium 4 2.8GHz-es 533 fsb-s procival. Az történt, hogy norton ghosttal újra fel akartam tenni a rendszert egy ghost fájlból és 70%-nál megfagyott. Ekkor reset és újra boot kislemezről és felment, de ezután nagy csodálkozásomra nem indult el a gép, bekapcsolt és kivillant a hdd-led és onnan semmi. A biosba nem tudok belépni mert az se jön be. Szóval nem tudom mi van vele, de én arra gyanakszok, hogy a bios halt meg. Vagy esetleg lehet proci baj is? Azt már megcsináltam, hogy lehúztam mindent az alaplapról csak tápot kapott és úgyis semmi. Aztán ramot be videókarit be és kislemezmeghajtó még rá és ekkor is ugyan az. A kislemezt meg se forgatta. Légyszíves ha tud valaki segítsen. Ja már a biost is kisütöttem sőt elemet is kivettem, de azután is hallott. Ha a biosomnak nyekk akkor azzal mit lehet csinálni?
Előre is köszi a segítséget!!!
Sziasztok!
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Változatos hardverbokréta
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest