- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Lortech
addikt
A memtest nagyon jó prog, de 100%-os biztonsággal nem nagyon lehet kiszűrni a memória problémákat. Abból, amit leírtál, arra következtetek, hogy a procin nem állítasz amikor visszaveszed a memória órajelét 400-ról 333-ra. Ez magyarázat lehet az aránytalan sebességesésre, mivel ez így aszinkron. Tehát szerintem vagy magasabb időzítést állíts 400-on a memóriának, vagy pedig FSB-t vissza 333-ra, memót szintén szinkron 333-ra, emeld egy kicsit a szorzót és kész, elvileg...
-
Szia. Itt valami nem stimmel, ha 333-ra visszaveszem a memória órajelét nincs fagyás, 11928 pontot a 3Dmark2001se teljes verziója. Ha hagyom 400-on akkor fagy. Mi lehet az oka. 333-on az aida olvasásra 2092, írásra 887 pontot ad. Lehet, hogy ennél a beállításnál maradok, majd még játékkal fogom kipróbálni akkor fagy-e.
-
Pancs-R
tag
Xpod HA XP be fagy a winampnál, vagy ujraindúl, akkor lehet gyárihibás az alaplapod, valamint lehet chipset probléma is, én ezekre gyanakodnék elsőre, de lehet hogy egy Driver megoldaná a problémádat, ha nincs valami baj a lappal. Azért mondom neked, mert én is hasonló cipőbe jártam. vagy kilépett, vagy resettelt, vagy ujraindúlt a gép. Az volt itt a baj, hogy tesztnél hiba nélkül átment, de ha tovább futattuk a tesztet, akkor ugy a 20. kör után kiírta, hogy hibát észletl és egyből resettelt, itt arra akartam célozni, hogy a cégek általábban 1 szer végigfuttatják a tesztet, megfelelt azt visszaküldik, hogy nincs vele semmi baj...
-
Lortech
addikt
Ez simán okozhatja a problémádat (vagy legalábbis tetézheti...).
Ha nincs FSB tuning és alap 266Mhz-en járatod a memóriát, még gyengébb beállításokkal is 700-800MB/s körül kéne írnia és 2000MB/s körül olvasnia a memóriát. Szerintem szét kéne nézni a Biosban, vagy AIDA-ból kéne info memóriáról, fsb-ről... -
szasanyi
félisten
Halihó!
Átélem a problémádat, én is jártam hasonló cipőben. A javaslatom: zárd ki a hardverhiba lehetőségét. Ez nem egyszerű, kell hozzá (legalább alkalmilag) egy másik gép. Ha ez megvan, vagy nem tudod kivitelezni akkor tedd ezt:
1. Adatmentés - ha szükséges
2. Újraparticionálás, formázás (NTFS)
3. WinXP telepítés (ha lehet: SP1)
4. Alaplap legújabb meghajtójának telepítése
5. DX 9.0b telepítés
6. VGA driver: nVidia 45.23 WHQL (XP-s!)
7. További driverek
8. Kodekek
9. és a többi
Ha nincs harveres probléma, JÓNAK KELL LENNIE!!! -
Kirbly
aktív tag
csa! az h fagy az xp nalad az tobb dolog is lehet. lehet az is h rossz a vga, de lehet rossz az agp csatolo is. de lehet h rossz idoziteseket hasznalsz a memoriadhoz. h meghutotted az deli hidat az jo pont :D (megkerdeznem h csinaltad?) nforce2 deli hidja nagyon melegszik sajna, de nem hinnem h az lett volna ahiba oka. nekem is nf2-es lapom van es semmi gond vele. ki kellene szurnod a hibat szepen egyesevel. vagyis szedd szet a geped, es a legalapabb cuccok legyenek csak az alaplapra akasztva. igy rajohetsz h mitol fagy a gep, ha vmelyik eszkozoddel van baj. ennek a konfignak ami neked van tudnia kellene 3dmarkban 11ezer pont korul. szal vmi tuti h nem klappol nalad :( legrosszabb esetben a lapodon ment el vmi...
-
Warlock_42
senior tag
Nem akarlak piszkálni, de akkor most két évig szöszmötölsz így? (mire a longhorn elér idáig, meg persze ha egyáltalán használhatü oprendszer lesz belőle)
98, xp nem... és a 2000?
Azért jó lenne kideríteni, hogy miért is fagy az xp.... lehet hogy az van a lassúság hátterében is.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest