- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
exception #3482 üzenetére
nem kell feltétlen z-5500 hogy észrevedd a különbséget..sima fülessel is ég és föld, nekem elhiheted. elhiszem h kissé kiábrándultál, de ez nem a lap sara! ezek a realtek chipek nem éppen állnak a helyzet magaslatán (ezeket teszik az összes lapra). több barátomnak is beadta már a kulcsot más lapokon is. nekem a régin szállt el, de nem izgatott, ui vettem egy audigy2zs-t. meg a normális hardveres hang esetén a játékok is gyorsulnak, mivel átveszi a terhet a kártya a procirol. anno mikor elszállt, egy SB PCI 128as kártyát kaptam kölcsön, na az is sokkal jobban szolt az akkori alaplapi realtek-nél. a régi gépemben még a mai napig az felelös a hangért.
-
grunge
addikt
válasz
exception #3480 üzenetére
Hali! egyik kollégánknak szintén elszállt a hangja, mondjuk ö tuningolt is rendesen, adott a deszkának
nagy részt külön hangkártyát használunk, ez minden esetben jobb megoldás, régebben ki is beszéltük ezt rendesen. szoval nem érdemes ezért kicserélni a lapot, inkább szerezz be valami karit ( SB Live-tól felfelé bármit). szebben fog szolni, játékokban meg ott lesz a valós EAX támogatás is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest