- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stephenpoe
tag
Sziasztok,Mester Urak!
Van-e valakinek tudomása arról,hogyan lehetne rávenni a mi kis lapunkat,virtual box futtatására.Az én kicsikém,telepítés után,ezt írja ki.Bementem a BIOS-ban,de ott nem találtam.Nekem az 1.4 bios van fenn....lehet,hogy azért?
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4690 üzenetére
...ne haragudj,megint hamarabb írtam,mint ahogy gondolkodtam
Azóta letöltöttem a demo-t,kipróbáltam.Tényleg nem rossz,már jön az egész játék....Nálam azért még mindig favorit a Grid....lehet,hogy a demo nem adja ki rendesen,és azért.Majd meglátjuk.Az én monitoromon nagyon szép a Grid....
imádom....a Dirt 2 -n az emberkék,a táj,.....háááát....nem volt az igazi......
Buhi:Az a játék,(a sárkányos) nagyon kemény.....utána fogok nézni,hátha sikerül megszerezni.....
-
stephenpoe
tag
Sziasztok Mesterek!
Tud valaki valami linket GTA 4 Demo letöltéshez?Egy kis barátom bele van bolondúlva,és rágja a fülem...előre is köszönöm
-
stephenpoe
tag
GPU-Z:58 fok....az jó?
-
stephenpoe
tag
...ezeknél a kártyáknál mi a normális hőfok....csak úhy tapintásra....ehhez alig tudok hozzáérni.Ez normális?A fölötte lévő chipset hűtő is nagyon meleg.Eddig soha nem tapogattam,szóval lehet,hogy teljesen normális,csak kérdem....
-
stephenpoe
tag
Széygenlem,tudatlanságom.....Volt driver-csere,lehet,hogy amiatt,de szerintem tényleg gyorsabb.....Kipróbáltam a Griddel-Assassin Creeddel,a Gridnél annyit vettem észre,hogy nem produkálta azokat a kis ugrásokat,amiket néha csinált a régivel.....szóval,szerintem jó csere volt,főleg úgy,hogy nekem került 69-be,a 9600-ost pedig már megvették 100-ba
-
stephenpoe
tag
Köszönöm.....tulajdonképpen ez volt a kérdés,mert nem nagyon tudom,mi az,csak sok helyen olvastam.....
Azt hittem,valami külön letöltendő dolog.....,frissítés,vagy ilyesmi....Lehetséges az,hogy a bootolás gyorsabb ettől a kértyétól..?Már nem akarok többet képzelni a dologba,mint ami valójában,de mintha úgy látnám....
-
stephenpoe
tag
...érezhetüen gyorsabb,az élményindex,videokártya,6,7-re emelkedett....
Nem tudjátok véletlenül,az OpenGL-t honnan töltsem? -
stephenpoe
tag
Köszönöm!Nekem is furcsa volt....most fogom kipróbálni...
-
stephenpoe
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne...
Szereztem,egy 9800 gt-t,1 gb DDR3-al.A kérdés:érdemes-e leválltanom a most futó 9600GT-512-t,vagy sem.Mindkét kértyéra van vevő,nem gond,csak én úgy gondolom,mindenkép a nagyobb lenne az igazi....mit gondoltok?....ja,számomra furcsa,hogy nem találok feszültség-bemenetet az új kártyán....ez normális?
-
stephenpoe
tag
-
stephenpoe
tag
....szép volt
Úgy hallom,van nyomaték,nem kell rugdalni a kuplungot,mint az ezerketteseken....
....Buhi.....az Astran,elnyúlna a kézifékbovden.....
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4517 üzenetére
Hali!
Mindenkinek legjobbakat
Az i7 kavar,mint a szél...semmi melegedés....a múltkori játék kicsomagolásnál sikerült 25 százalék felé emelni a proci ketyegését.....
....viszont:
-az XP semmilyen formában nem megy fel....
-a lap ASUS P6T.....,de a gyári express gate nem indul el i7-tel
-a játékok,amiket eddig próbáltam,(GRID-ASSASSIN CREED)mindkettő feltelepül,de egyik sem indul el...
....szóval.....Egy percig sem állítom,hogy nem az én hibám,de képtelen vagyok normális működésre bírni az új jószágot,pedig kűzdök vele 3-4 napja....
...a legutolsó gondolat úgy szól,hogy megy vissza az egész a boltba,és feleannyiért veszek core2duot....alaplap-proci-DDR2.Mi lenne szerintetek a nyerő összeállítás....ki mit szeret?
Ami fix,hogy marad:AntecTwelve hundred kulipintyó-coolmax 600 power supply-2x 320 GB caviar HDD 7200RMP-Zotac GeForce 250 GTS/1GB VC.......meg a többi apróság.....
....a választásnál a pénz az,ami a legkevésbé számít,csak,hogy nyugodtan válaszolgassatok.....
Előre is köszönöm -
stephenpoe
tag
Hali....nálam rendszeresen telepítgetve van,kap szegény eleget...
....most készült el egy í7 a kezem alatt....háááát,mindenképp' marad a kicsike,szerintem még jó sokáig...
-
stephenpoe
tag
Köszönöm,megpróbálom
Buhi:Jó szórakozást!!!
-
stephenpoe
tag
Tiszteletem a Mester Uraknak!
Tudtok valamit a vírusokról?Az MSN,az én nevem alatt kémprogramokat küldözget,szerteszét....
A gépem most lett újratelepítve,de azóta már vizygálat történt,nem talált semmit.Most a hugom mondta,hogy az emilem is küldött valami angolnyelvű ló....szt,ami biztos,hogy nem én voltam.Az is az MSN-hez tartozik,mivel ua. a windowslive....ötlet?
Köszönöm -
stephenpoe
tag
Közben kiderült,hogy a RAM a hibás,szóval visssza kell hogy vonjam,az MSI-következtetést.Betettem a RAM-okat a Fatality-ba,és ott is ua.-t művelte.Nem gondoltam volna.Ez szerintem,valami szériahiba lehet,hisz ugyanezért a problémáért cseréltem vissza,ugyanezeket a RAMokat.Ugyanabból a szériából kértem a cserét,mert eddig OCZ-vel,még nem volt gondom,úgy gondoltam,csak kivételesen azok voltak sz..ok.De a cseredarab is azt csinálta,három különböző gépbe....
Nagy csalódás....
-
stephenpoe
tag
Megtaláltam a hibát....
Az MSI nem eszi meg az OCZ RAM-okat.....gondoltátok volna?
Kicseréltem óket,azóta fut....ebben az a jó,hogy így az én kicsikémbe jut még 4 GB dualba....meglássuk,miccsinál nyóc gigával....
-
stephenpoe
tag
Köszönöm,de ezeken már mind túl vagyok....ezért gyanakodtam trójaira.Egyébként nem az én kis Babym szórakozik....egy MSI.Most megint itt van nálam,és másfél napig hozzá se nyúltam,persze egy ellenőrzés után,de egyszer sem produkálta azt,amiért visszahozták.....
Így valószinüleg soh'sem fog fény derülni a miértre.Most fogom gyalulni....
Azért a biosban mégegyszer körülnézek,hátha a Hurk-Gyurka okostojás elnyomkodott valamit.... -
stephenpoe
tag
Tiszteletem,Mesterek!
Hallott-e valaki olyan dolgot,hogy a gép,minden bevezetés nélkül,önnállóan beindul.Mindent szépen megcsinál,bebootol,tökéletesen müködik,csak időről-időre,anélkül,hogy bárki hozzáérne,gondol egyet,és bekapcsol.Trójaira gyanakszom,de kicsi a valószinüsége,mivel két napja lett telepítve,teljes lemez formattálva,antivírus aktiválva.....Minden ötletet szivesen fogadok.... -
stephenpoe
tag
Sziasztok.Van valakinek ötlete,hogyan lehet a Magyar XP-t,angolra váltani...Lehet-e egyáltalán....?
-
stephenpoe
tag
Mester urak!
Mit gondoltok erről ? -
stephenpoe
tag
válasz
chap-man #4443 üzenetére
....látom,bővült a tábor...
....jó helyen vagy Cimbi!
Szia!
Nem erőlteti a frissítést?Az enyém,a mai nap,be sem indult,mármint az MSN,csak azután,miután rátöltöttem a legfrissebbet.Egyszer már próbáltam ugyanezt,de akkor még nem volt ékezet....mostmár van.Lehet,hogy ha azt felteszed,menni fog.... -
stephenpoe
tag
merittolyankirályokvannak....
-
stephenpoe
tag
válasz
chap-man #4373 üzenetére
Tehát:Amikor először beletetted,állítás nélkül,a 8200-at,fekete képernyő,vagy legalább BIOS?Mert nekem semmi nem volt.Arra akarok fényt deríteni,hogy ez így normális.e
Szóval:A régi procival állítom be a BIOSt,meg FSB-t,meg mindent,és utána bele az új?
Egyébként nekem is elég a 8200.Csak ugye ott volt az a fránya 3.00 GHZ.es.....
-
stephenpoe
tag
...akkor azt mondod jó választás....
A srácot már nem akarom zargatni a procival,örül neki,mint majom a farkának.Viszont pár nap múlva ápítem a következőt.....majd akkor.Csak kérlek írjátok már le,mire figyeljek,és mit tegyek,mielőtt belevágom a nagyobb procit.....Köszönöm -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4365 üzenetére
Építettem egy ismerősnek egy gépet,amibe úgy volt megbeszélve,hogy bekerül az én 4500-om.Merthogy neki az bőven elég.A különbözetet én tettem rá,és megvettem az egyetlen E 8400-ast.De sehogy sem tudtam rávenni a lapom,hogy legalább a BIOS-t indítsa.Próbáltam a JUMPER-t is,sehogy nem ment.Erre azt gondoltam,mivel bontott doboz volt,hogy rossz a proci,azért vitte valaki vissza,így visszacseréltem.Vettem helyette,mivel 8400 már nem volt,8200-ast.Bánja-kánya,csak jobb,mint az enyém.De azzal is semmi....,akkor kezdtem gyanakodni,és nézegetni az FSB-t,a könyvben.Közben már szorított az idő,így próbakép' beleraktam a csákány gépébe,és futott,mint a szél.Akkor a korlátolt agyammal azt fűztem ki,hogy az én kis Fatalitymnek sok az 1333.Jgy a csákány megkapta a nagyobb procival a gépet,nekem meg maradt a régi.A 8400-ért meg már nem volt pofám visszamenni,mert elég nagy macera volt a csere.Hát így jártam.De egyébként be lett vásárolva:1
2
3
4
Alul felül,jó nagy ventik,meg sz.tem nem is csúnya.... -
stephenpoe
tag
köszönöm....az utóbbi két nap gép-építéssel telt.Lenne egy kérdés.A Fatalityben nem indult el a 8400,és a 8200-sem.Nem tudok másra gondolni,csak az FSB-re.Azok 1333-ok voltak.A lap 1066?Ez volt a hiba?Ezt lehet valahogy orvosolni,vagy figyelnem kell legközelebb az FSB-T?
-
stephenpoe
tag
....sikerült....
-
stephenpoe
tag
Sziasztok!
Pont jókor írok,úgy látom.
Kellene nekem egy ATI szaki..Szóval Grunde kollega,kérlek.
A helyzet a következő:egy régi Pro Rage 128-al küzdök...Először simán elindult,persze driver one,de ami után oktondi módon beállítottam a legmagasabb felbontást,fekete képernyő fogadottEz mondhatni természetes,mert valami bődületes magas szám volt.Csak kíváncsi voltam...
Türelmesen vártam,hogy az Nvidiánál megszokott 15 sec elmúljon és visszaálljon.....Ha nem fogyott volna el a türelmem,még most is várhatnék.
A következő dolgokat tettem,minden eredmény nélkül:
-kivettem a kártyát,újraindítottam az integráltal,ment simán,utána visszatettem a kártyát,elindítottam,hátha nem emlékszik....semmi
-elindítottam védett módban,átállítottam a felbontást,majd utána még háromszor állítottam mindent,amit találtam,de minden hiába...
-letöltöttem a Catalist-ot,hátha tesz vele valamit....lehet hogy tesz,de a feketeségtől semmit nem látok.....
Mit tegyek....kezdek besokalni
nincs messze a kalapács....
-
stephenpoe
tag
....csak szerényen csatlakozni tudok az előttem szólokhoz....
Buhi...:örülök,hogy bevállaltad az rc-t.Nekem az x86 fut....imádom...pedig az elején pont én ócsároltam......biztos v.mi hulladék béta volt.....
Próbálta valaki evvel a távsegítséget?Most kűldök a hugomnak egy gépet,azon ez is lesz, meg az XP.
Szerintem kell majd alkalmaznom,csak azért kérdem....Üdvözlet a túlélőknek
-
stephenpoe
tag
Sziasztok!
Tudna valaki valamit mondani,hogy mi a szösz a 'panel resolution'Számít ez a megjelenítőknél?Mennyire kell figyelembe venni?
Előre is köszönöm
-
stephenpoe
tag
Szevasztok Mesterek.
Van nálam egy ősöreg p3-as.Minden kész,csak a vortex 8300-as sound kard-ra nem tslálok az istennek sem inditódrivert...
Tudna valaki valami ötlete?
Köszönöm -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4265 üzenetére
...igy igaz....ezt nem szerettem én sem a vistában.De annak ellenére,hogy nemrég még pocskondiáztam,valóban nagyon jó az RC.Van magyarítás is,ahogy írtad.Ha van kedved kipróbálni,....privi
Én elég sokáig keresgettem hozzá a magyarítást,mert nem voltam biztos,hogy melyik verzio....
Sok szerencsét
-
stephenpoe
tag
...najóvan.....
Ezt a win 7 forumot az istennek nem találom....Grunde segítenél?Köszönöm
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4256 üzenetére
Hali!
Az EVERESTET megköszönném,mert amit én töltöttem,nem az amit írtál....
Nekem szerencsére pont elég...azóta már próbáltam online,nem volt gond.Ha később beruházok,valszeg én is valami hasonlót veszek,(mert nagyon disznó...
)de most csak ez az egy fajta volt,a baby meg azt mondta,ha nem jó,visszaveszi
De az első egy nagyobb proci lesz,aztán egy másik ház,aztán komolyabb kártya.....csak ezek után jöhet rá hűtés,az is csak ha kell....Ebbe a lapba a 8...-as széria a legjobb ugye?Úgy emlékszem,volt már erről szó....
Az RC valóban kircsi,ahogy Grunde kollega már rávilágított.Nem volt gond a driverekkel sem.....
-
stephenpoe
tag
-
stephenpoe
tag
...így igaz.Amiota szétszedtem,és meghallottam azt a hangot,addig kocogtattam,amíg el nem múlt.Azóta nincs baj.Mondjuk az is igaz,hogy még nem telepítettem a jétákot,és ki sem próbáltam,de azelőtt csak védett módban futott,normális felbontás esetén a windowslogón nem jutott túl.Most tehát keresem a megfelelő hűtést,utána a helyet,ahol megvehetem...
A gpu-z megvan,le fogom tesztelni,kösz!Ha sikerül a vásárlás,küldöm a fotót,hogy mit szóltok hozzá...
...sziasztok -
stephenpoe
tag
Nos...azt leállítottam,mert közben megszönt a net
De holnap,újra megprobálom.A kártyámon van venti,és azt fűztem ki,hogy valszeg pont az a hibás.Ugyanis szétszedtem az egész gépet,és akkor hallottam meg,hogy milyen csapágy-hangja van.Szerintem a hűtés nem volt megfelelő,és a kártya zárta le a dolgokat.Erre amiatt is gyanakszom,mert védett módban minden rendben volt,és ugye akkor a felbontás is nagyon kicsi,tehát-gondolom-nem terheli a v.kártyát...Jól okoskodok?A procit visszaállítottam alaphelyzetre.
Holnap keresek valami jó hűtést a karira.ast majd megláttyuk.Mindent köszönök
Holnap,remélem,jelentkezek -
stephenpoe
tag
...gyors volt...
Szóval:-elkezdtem a win7 letöltését,pár percel azelőtt,hogy ezt olvastam volna.Azóta,forog egy zöld pontokból álló karika.Ez normális?Csak azért kérdem,mert védett módban megy a gép,máshogy nem sikerült elindítani.
-Nálam a gebasz az volt,hogy az egyik meghajtómat az istennek nem találta.Lehet,hogy nem votam alég kitartó,gyorsan feladtam....
....meg fogom nézni amiket írtál,de előtte megvárnám,hogy letöltse az rc-t.Szerinted az kb mennyi idő lehet?
Ja a kari 9600 gt 512.Hogy passziv-e....Azt jelenti,hogy van-e saját fanja?Van.Arra gondoltam,hogy a videokártya többet tudna ,mint a processzor,és az lehet a gond...
Mond meg nyugodtan,ha hülyeséget beszélek
Köszi -
stephenpoe
tag
Hali!
Mostmár csak csökkentett módban tudom elindítani.Azt nem tudom hogyan csináljam,hogy monitorozzam a hőfokot.Csak azért,mert játék közben,ugye nem látom...
lehet,hogy van ennek is valami módja,csak én nem tudom...
...az NB az Nort Bridge?(északi hid?)Mennyinek kellene lennie?Egyébbként arra gyanakszom,hogy a vid.kártya túlhajtja a procit...ez lehetséges?Remélem,nem mondtam tök hülyeséget.
...takarítva rendszeresen van a kicsike.Sokkal többet takarítom,mint a kocsimat...
Azt mondod,a win7 király?Honnan töltötted?Ha Te már bűvészkedsz vele,biztos tudnál segíteni,hogy felismertessük vele az összes meghajtómat....persze csak ha nincs terhedre....
Most az xp-cd-vel fogok próbálkozni.Ha nem megy,jön a telepítés....Sziasztok
-
stephenpoe
tag
Szevasztok Mesterek!
Ez,sajna,témába vág....
Tegnap történt,hogy meghalt a gépem....na persze nem teljesen(ez a lap sz.tem maga a Hájlander!),ugyanis ma újraélesztettem.A következő dolog történt.Első alkalommal próbáltam a Gridet,online.Kb a harmadik játéknál,kikapcsolt a kicsike....restart-tovább.A bootolás után meglepően magas volt a system hőfok,de nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget neik,hisz a lakásban is átkozott meleg volt.Ujjabb 5-6 játék után,megint eldurrant....restart után a "boot failuire....bla-bla"felirat után kijelöltem a megfelelő HDD-t,és enter.....csak a sötétséget nézhettem....,jó sokáig,nem történt semmi....aztán jumper.....Most megy,de pl.: az msn-nek valami állomásleíró problémája van....a többire még nem került sor.....
....ötlet?
-
stephenpoe
tag
NTFS....de ne is törődj vele Főnök...az XP fut tökéletesen,húztam rá egy VISTA bőrt,ettől több csicsára nincs szükségem...de kívánom,hogy nektek bejöjjön a WIN 7.Ha egy kicsit nyomtátok vele,lehet,hogy én is megpróbálok egy jogtisztát...
Csak azért írtam,mert nekem ez az egy problémám volt,és kérdezve lett....
-
stephenpoe
tag
Nekem fenn volt kb két hónapig...csicsás,meg minden,de nem tudtam vele felismertetni az egyik hard drivet.De Ti biztos meg fogjátok oldani...
Sok szerencsét!
-
stephenpoe
tag
Sziasztok.Nektek is van változás,vagy csak én nyomtam el valamit....alig tudtam belépni....Az a Q is azért van....meg most látom,az animáció sem megy....MIVAN????
-
stephenpoe
tag
q
-
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4086 üzenetére
...emlékszel?Együtt húztuk 2700-ra.
Igen.Ezek már nagyon durvák.Gyári adatok szerint a 600-as,0-100 4.1.
Az ezres 3.9.Gyakorlatilag nem veszed észre,de kanyarban a 600-as stabilabb.Nomeg szebben is csúszik,a minusz 30 kilo miatt.....Nem tudom melyik lesz,és azt sem tudom,mikor.Nézegettem Banditát is,de az 1200ccm
....a szine,ami a legkevésbé izgat....csak szóljon,mint a varógép.....
Most egy 400-as DR-t supermoto-t szoktam nyúzni,de csak ízibe,mert nem az enyém.Csak ha jó csajok vannak a közelben,tolja alám a haver,hogy fakítsak.... -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4083 üzenetére
...erre a fesz emelésre szivesen visszatérnék....köszi.A jószág 600-as.A következő ugyanebből az FZ1,az ezres...majdnem egyáron van...de én úgy gondolom,elég a 6-os...régen volt ezresem,és amennyi a sújtöblet,elviszi a plussz lóerőket...
Igazándiból túramotor,de szokták streetfighternek is használni...
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4066 üzenetére
Sziasztok.Sajnálom,hogy csak ilyen megkésve....
Megvolt a teszt.9-esen,felment 45 fokra,de attól tovább nem.10-esen,50 fok,és kb két perc után lefagy a gép...
ez nagyon gáz?Ha sokáig hagyom,mozog a kurzor,de nagyon robotzsarús....mármint kicsit darabos...
Nekem mégmindig a 4500-ös fut.Tervbe van egy 8500-as,de nem tudom mikor sikerül megvenni....motorra gyűjtök...ha látni szeretnétek...
-
stephenpoe
tag
Tiszteletem Mester Urak!
Lenne egy kérdésem.
Tudja valaki,hogy a 5VSB/FPIO1 Lighter nevű control led vajon miért világíthat.Tegnap kezdte,de semmiféle problémát nem vette észre.Ez a kis led,a power supply csatlakozó felett vam közvetlenűl.A könyv szerint:"These leds light up when the power supply is connected with power source."
Ez szerintem valami olyasmit jelent,hogy valamilyen erőforrással van baja....szerintetek?Vagy találkozott már valaki hasonlóval?Kicsit aggódom....olvastam olyat,hogy néha,amikor elromlik a táp,viszi az alaplapot is........sírnék.....
Előre is köszönöm.
Sziasztok -
stephenpoe
tag
...mindenkinek sok locsolkodót kívánok...
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4013 üzenetére
...igen,a win 7 úgy van,ahogy mondjátok.Nekem egy TRENDNET márkájú routerem van,amikor megbolondul,naponta kell újrarakni.Pedig nem volt túl olcsó....
...de van,amikor elég a saját hibajavítója is,és megjavítja magát....
....én is valami elálítódásra gondolok,csak kiszűrni nem tudom....
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4000 üzenetére
...örülök,hogy nem neheztelsz...
A proci mindegy,hogy használt-e,csak működjön.Vedd azt is számításba,hogy innen nem egyszerű visszaküldeni,ha baj van vele.Mást nem tehetek,csak,hogy megbízok az itélőképességedben.Részletek alatt azt értem,hogy hova kűldjem a pénzt....,meg megbeszéljük az árfolyamot...,meg ilyesmiket....amikor Neked megfele,összekapcsolódhatunk,vagy....nekem mindegy.Nem annyira sürgős,csak nem akarok lemaradni róla.Szoktam haza küldeni apróságokat.Ha valami eszedbe jut mond,én elmondok mindent.amit tenni tudok,aztán meglátjuk,jó-e úgy.....ok?
....olvastam a tuning leírásodat....
....nem gyenge
....
Hali -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #3988 üzenetére
...van ok,amit az orromra kötsz,hogy miért adod el?Egyébként érdekel...
...nem tudok válaszolni.Egyszerüen alacsonyabb kategóriára gondoltam....az a moci biztos nagyon disznó lesz...
...azt hiszem,nekem a csúcs most a twin-supra.....de jobban szeretek 'elérhető' álmokat dédelgetni......
....de mindezek ellenére,tényleg örülök,hogy Ti,ebben a kategóriában is tudtok gondolkodniNincs rá szó,mennyire kipróbálnám....
...csak félek,fájna....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- PlayStation 5
- Honda topik
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest