- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
mondjuk eddig is inteles voltam, egészen idáig huztam egy celeronT-vel (jo kis tuningos tualatin mag
a szoban forgo gef3 ti200-zal. paramétereihez képes meglepöen jol teljesitett! most számüztem albiba sulizos-netezös gépnek
jobb karira most nem volt péntzem, max késöbb veszek egy erösebbet...
-
grunge
addikt
alapon hsznáolm egyelöre (2.4 ghz) amivel játszom (hl2, cs 1.6, nfs pro street) maxon megy, egyébként a prockom 3.2-t megy alapfeszen. mivel nem valami extra hütés van a cuccon nem huzigáltam, de majd egy proba erejéig azért megprobáolm
NB-nek1.28 böven kevés, azt olvastam sok helyen hogy 1.43 fölé nem kéne emelni mert amit avval nem ad le, többel se fogja. ha prockod alapon megy 3ghz-t akkor van még benne tartalék, viszont a többlet teljesitmény nem éri meg, ha feszt emelsz és melegszik mint állat. egyébként most söröztem és csak benéztem ide
-
Tomocso
tag
Szia!!
El tudnád küldeni nekem is azt a magyar bios beállítást?? Nagyon megköszönném!!
tomocso@gmail.com
Ja! Meg azt az 14mod biost is köszi
Az egyik haveromnak is ilyen Abit lapja van egy E4500-assal,
Kingmax 1066-os ramokkal, de mi nem tudtuk 2700 MHz-nél feljebb húzni igaz nem is értünk hozzá!!
off.: Esetleg nem tud vki egy gyorstalpaló oldalt a tuningolásról?? ( ahol nem kell 10000 hozzászólást elolvasni). Ahol egyben össze van gyüjtve minden!!köszi
-
grunge
addikt
azé' xp-s et szedtem le na
gondoltam egyböl a chipsetgyártotol szedem le mint régen a karik esetében de nem jött be...jelenleg nekem is a gyári van fennt. viszont van még egy poén, mégpedig az nv tüzfallal, ui nem kompatibils a torrentezö kliensekkel
na mindegy ez a legkevesebb
-
grunge
addikt
az biztos, igy télen jol is jönne
jaja a dfi lapok nekem is tetszenek, de az áruk...az az meg egynyári madár ezen a lapon sztem...van a biosban az adv. chipset menünél olyan hogy: system bios cacheable, és vram chacheabe. ezek modbiossal láthatoak csak és jelenleg diasbled-en vannak. szted be kel lezeket kapcsolni? a régi lapomon (tualatin) be volt...
-
grunge
addikt
a sör mindig jo
örülök h bevált a cucc! eddig nem huzigáltam most vinyot üzemelek be, majd win...a 2.1V a matricára van irva gondolom anyi kellene neki.no ha te ilyen jo eredményt értél el evvel a biossal akkor én is megprobálom majd
egyébként milyen hütés van procidon? nekem thermaltake tr-2 (olyasmi mint a gyári) evvel nem tudom h érdemes e huzigálni. max proba erejéig 3ghz
btw. dos alol frissitesz biost?
-
-
grunge
addikt
na igen, sok pénzem nincs és szerintem is böven jo ebbe a 4***es proc, és igen, játékra is kell
a 4*00es procikhoz a legjobb bios elvileg a 13-as. (létezik ebböl moddolt verzio is) vagy keress valami moddolt15-öst hátha jo lesz. bár 3ghz megvan neked igy sztem fölös szorakozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest