- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Attesz
aktív tag
Master és Slave.:DD
-
Attesz
aktív tag
Bocsánat mindenkitől, de volna még 1 gondom!:O
Minden tökéletesen müködik 1 vinyóval,de ha rádugom a 2. vinyot már nem indul el a rendszer!!
Ez mitől van??
Van rá +oldás???
Köszi
Attesz -
simbazz
aktív tag
-
Break
senior tag
ha sima BE-6-od van akkor egy megoldás a 80Gb vagy a feletti vinyók felismerésére egy beta bios az abitól :
[L]ftp://ftp.mathematik.uni-marburg.de/pub/mirror/abit/beta/[/L]
ja itt beta driverek is vannak.... -
Attesz
aktív tag
Kedves Simbazz!
1 utolso kérdésem lenne!
Ha felrakom a drivert, utánna leállitom a gépet.Átrakom a vinyot a 66-os csatlakozora és menni fog??
Ennyi??
Köszönöm
Attesz
Ui:bocsi nem vagyok ennyire amatőr csak parázam 1 kicsit ettől!:D -
-
Attesz
aktív tag
Köszönöm Sinbazz!
Neked is ilyen alaplapod van???
Ezzel a driver-rel megy normálian???
Honnan tudom letölteni??
Neked mökszik rendesen?
Attesz.:C -
tocsa
senior tag
válasz
kamikaze boci #6 üzenetére
Ja igen, az se mind1, hogy rev I vagy rev II a lap. Vigyázz!!!, hogy megfelelő BIOS-t égess, nehogy meghaljon!
-
tocsa
senior tag
Win2K-nál úgy kellett, hogy telepítés közben F6-ot nyomsz, a ''press ''F6'' to install SCSI or RAID devices''-nál, és megeteted a floppyra leírt vezérlőt a géppel.
Egyébként még valami. A BP6-nál a mobo volt olyan BIOS frissítette a HPT366 BIOS-t is. Esetleg azt is érdemes megtenni. A BE6-nál most néztem a ''TH'' BIOS a legújabb, 2000/07.
Ja, most nézem, hoyg a HighPont technologies-nél sincs XP driver.
Ez annyit jelent, hogy az XP-ben kell, hoyg legyen vezérlő built-in.
Ebben az esetben az lehet a gondod, hogy a BIOS nem elég friss. -
Rawulf
őstag
Abit = élvezet és gyötrelem ... sajna
-
tocsa
senior tag
válasz
guess.who #16 üzenetére
Nem RAID-es, mert a HPT366 nem RAID vezérlő, csak ATA66-os IDE vezérlő. Az ATA33-as időben újdonság volt :).
Ilyen esetben először érdemes a mobo site-on nézni, de mint látszik ott nincs XP-s driver. Ezért akkor marad a HPT oldala.
[L]http://www.highpoint-tech.com/366drivers_down.htm[/L]
Jó szerencsét hozzá.
HPT366-ról egyébként annyit, hogy az első revíziói az első revíziójú alaplapokon jó bugosak voltak, úgyhogy a driverek bazi nagy workaroundokat tartalmaznak. (Van tapasztalatom, a BP6-on is HPT366 van, 2 nappal ezelőtt ment tönkre nekem :(((.)
De úgy látom az abit a mostani alaplapjain a Silicon márkájú Serial ATA típusú vezérlőinél is vannak problémák. Megint a mobo release után van a béta teszt. Legalábbis az IDE vezérlőé. -
tocsa
senior tag
Miért ne lenne kisegítve?
A bal menüben ráklikkent a drivers-re, sé a feljövő oldalon lescrolloz, és ott van ilyen link, hogy: HotRod66/HPT366 drivers.
Mondjuka Hotrod66-nak nemtom mi köze van a HPT366-hoz, de mind1.
[L]http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Others&pTITLE_ON_SCREEN=HotRod+66+%2F+HPT366&pSOCKET_TYPE=[/L] -
Attesz
aktív tag
Kszönöm mindenkinek a hozzászolást!
Bocsánat,de nem voltam itthon ezért nem irtam!
Arrol van szo, hogy 4 IDE vezérlő van az alaplapon!
2 Udma 33,2 Udma 66-os
AZ a gond hogy csak a 33-ast tudom használni,mert a másikat az Xp nem ismeri fel!!!
Ez a gond, és erre irja a háttértárvezélő hibát!
Ha tudtok légyszi segitsetek!
Köszönöm
Attesz.:O -
kamikaze boci
őstag
Én is csak azért tudom, mert szereztem egy slot 1-es pIII-ast (passzív hűtés!!), és jól körülnéztem, milyen deszkák valók alá. Az ilyen bugog meg a púpos kondik miatt választottam inkább Asus-t.
-
azzio
aktív tag
válasz
kamikaze boci #12 üzenetére
abból a szériából sajnos kimaradtam, nekem még bh6-om volt, az volt 2 évig, és nagyon király deszka volt. bár csorgott a nyálam a be6-ért, az udma66 miatt (olyan vinyóm volt: quantum cx6.4, az első udma66-os, 7200-as quantum, és nekem volt a legnagyobb vinyóm az osztályban :) ). aztán most st6, és ha minden jól megy újra bh, csak 7-es :)
-
azzio
aktív tag
válasz
kamikaze boci #8 üzenetére
de baj, mert nem ugyanolyan ide vezérlőjük van... sorry...
-
azzio
aktív tag
be6-ról ezt találtam az abit oldalán, de azzal nem hiszem, hogy kivagy a vízből...
[L]http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BE6&fMTYPE=Slot%201&pPRODINFO=Driver[/L]
tévedni emberi dolog, mondta a sündisznó/kígyó, és lemászott a súrolókeféről/locsolócsőről :) -
azzio
aktív tag
válasz
kamikaze boci #8 üzenetére
úúú bazz télleg:)
-
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci #4 üzenetére
Mezei BE6, vagy rev. II.?
-
azzio
aktív tag
[L]http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BE7&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Driver[/L]
innen töltsd le a HPT 372 drivereket -
kamikaze boci
őstag
Feltételezem a bios a legújabb? Maxtor v. ibm vinyód van esetleg?
-
Attesz
aktív tag
Van 1 Abit BE6-os alaplapom!
Win Xp-t használok
AZ a problémám, hogy az eszközkezelőben a háttértárvezérlőket nem ismeri fel!
Hibát ir ki!
Ezért nem tudom normálisan használni!
Sajna nemtom milyen driver kell hozzá vagy mit kéne csinálnom!
Ha valaki tud kérem segitsen
Köszönöm
Attesz.:F
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest