Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Ezúton szeretném megköszönni minden kedves barátom segítségét az üzletem lebonyolításának segítésében.
Kellő érdeklődés hiányában úgy döntöttem, nem kótyavetyélem el, hanem megtartom a lapot saját használatra.
A topik zárható. -
Vigneau
félisten
válasz
God Vazzeg #147 üzenetére
Köszi szépen!
Még az is lehet, hogy megmarad a végén. -
Vigneau
félisten
Az azért elég húzós. 47K-ba venné be a kártyám és 64K-ra tartja az övét. 17K difi azért kissé sok lenne nekem. Ki tudnám fizetni, csak nem akarom. A 7K a mostani kártyámon való veszteségem lett volna. Erre jött volna még az a 10K, ami kell a 64-hez.
Először amúgy a moddingra gondoltam, azért nem esett le a hsz.-ed. -
Vigneau
félisten
válasz
God Vazzeg #120 üzenetére
Semmi gond nincs ebből. Rendezd a dolgaidat.
-
Vigneau
félisten
A lap eddig God Vazzeg-re vár.
Közben eladóvá vált még más is:
- 2db Sharkoon Silent Eagle 1000rpm / 8.9dB 8cm-es venti. 1.5k/db áron.
Egy nap erejéig voltak a gépben, teszt céljából. Aki halk gépre vágyik, annak tökéletes választás. Származási hely: S.Feri. -
Vigneau
félisten
válasz
God Vazzeg #114 üzenetére
Így van, ahogy mondod.
-
Vigneau
félisten
válasz
God Vazzeg #109 üzenetére
Ez csak természetes.
Holnap ne keress, nem leszek netközelben. Majd csak vasárnap délutántól. -
Vigneau
félisten
válasz
God Vazzeg #107 üzenetére
Rendben, akkor jövő héten jelentkezem, ha indulok. Remélem, mindent elolvastál a lap kondícióiról. Azért szólok, mert nem szeretném, ha meglepetés érne. Erről természetesen írtam az indító hsz.-ben is: nem gyári doboz, SATA floppy hiánya, X2 procik nem támogatása. Viszont kb. 6 hó bolti gari van rá, a garlevél pedig a jövő héten átkerül hozzám S.Feri-től.
Ha van kérdésed, bizonytalan vagy, van egy bő heted rá, hogy kérdezz. Elmondok mindent. -
Vigneau
félisten
válasz
God Vazzeg #105 üzenetére
Ha már nem érdekel 15-be, akkor legyen 14k. Az Auchan nekem is jó lenne jövő hét szombaton, délelőtt 10-11 körül.
-
Vigneau
félisten
válasz
God Vazzeg #101 üzenetére
Értem. NoLF-al még nem jött össze a tali, de attól függetlenül szoktam Kecsón járni. Legközelebb jövő héten szombaton utazom át rajta. Vagy az Auchan-nál, vagy a vasútállomásnál tudunk találkozni. Gondolkozz el rajta, és ha érdekel, akkor szólj bátran.
-
Vigneau
félisten
válasz
God Vazzeg #99 üzenetére
Nyugalom, itt vagyok. A párommal színházban voltam, ezért nem voltam idáig. Előtte meg dolgozni.
A 12k-t kissé soványnak találom, főleg, ha nekem kell eljuttatni Hozzád. 15k, ha viszem Kecskemétre, 14k abban az esetben, ha érte jössz Ceglédre. -
Vigneau
félisten
Eladó az ABIT AX8 v1.0 alaplapom 16k-s irányáron. Nem kell senkinek?
Tartalmaz
- 4db SATA-150,
- 2db ATA-133,
- 1db RAID vezérlőt,
- 4 RAM foglalatot,
- 1db PCIe 16x,
- 3db PCIe 1x,
- 2db PCI,
- IP1000A Gigabit LAN-t,
- AC'97 Audio Codec-et,
- USB2.0-t és FireWire-t,
- valamint 2db 7 szegmenses diagnosztikai led van rajta.
PCIe és PCI freki fixen állítható, Softmenu III a tuninghoz.
Ezen felül csatlakoztatható rá Guru Clock, ha tudsz szerezni hozzá.
Garancia kb. 6 hó, és a szolnoki Win Investor-ba szól.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Köszi mindhármótoknak!
Csak jutunk egyszer valamire.
-
Vigneau
félisten
Jó éjszakát minden kedves érdeklődőnek!
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Tehát eladósorba került ez a lapocska. További infók a MoBo-ról - adatok, irányár, kondíciók, stb. - az általam nem régen nyitott Ceglédi hardverpiacban: [link].
Várok minden érdeklődőt oda is, had induljon be az a topik. Külön hab a tortán, ha Cegléd környéki vagy, már az átvétel végett is. Postát, valamint beszámítást nem tudok jelenleg vállalni, ezért már most elnézést is kérek.Bármelyik topikba is érdeklődtök, kérem, a flémet és az üzletrontást mellőzétek.
Legközelebb holnap leszek elérhető itt a PH!-n, addig is akit érdekel a dolog, van bőven ideje gondolkodni.
Üdv: Vigneau
Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest