Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
moleculez
veterán
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Akkor meg az lesz a baj hogy ne szóljon bele az AI a fotózásba, ne az fotózzon a user helyett
-
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást. Én azért bízom benne, hogy az is meglesz, csak mivel nem az lesz a fő attrakció, ezért nem arról szólnak a hírek.
Aztán lehet hogy én vagyok túl optimista, de véleményem szerint nem húzhatják túl sokáig, mert a konkurencia most csak előttük jár, de idővel csúnyán lelépi őket. -
Mint egy falat kenyér. Esetleg fordithatnák az AI-t arra, hogy felzárkozzanak fényképezés téren a többi gyártóhoz.
-
moleculez
veterán
Helyes, végre valami kihajcsa’ a vasat
Most komolyan, közép kategóriás laptop teljesítménye van flagship telókban, social media, gmail meg böngészés alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest