- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régi kikás szék gázrugója adta meg magát ~1,5 év után, de szerencsére nem durrant el csak eresztett.
Karfa magassága nagyon tág határok között álíltható, pont most engedtem lejjebb és csúsztattam az asztal alá.
Szerencsére széltében nem vagyok olyan nagy, nekem még pont kényelmes a szék. Nyilván nem mindegy, hogy a 100kg mellé az ember 170 centi vagy 190
Aquánál vettem mert akkor sokkal jobb áron volt mint a pixelnél, AK Racing és az Arozzi székeket néztem, igazából külföldi review-ból sincs túl sok, de amit elolvastam ott dícsérték az AK székeit. Még egy ikeás versenyző volt vmi 50k körüli árban, de nem győzött meg :/Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
Jah az kimaradt
Nagyon masszív szerkezet, egy fémváz van körbe a székben. A csillagtalp sztem van vagy 5 kiló, a kerekek jó minőségűek. A karfa magassága állítható, de oldalirányba sajnos nem lehet forgatni. A gázrugó úthossza nekem pont megfelel, nem ereszt le pár óra üldögélés után. A kárpit lehet műbőr vagy szövet, én utóbbit választottam mert nyáron a bőrbe sztem belerohad az ember. A támla majdnem vízszintesig ledönthető egy kar segítségével így elég jól be lehet állítani. Adnak egy derék ill egy fejtámaszt is, opcionális, hogy használod vagy sem, én a fejpárnát használom.
Negatívum: nekem vmiért baromi körülményes volt az összeszerelés, de lehet csak én vagyok béna. Nem forgatható alkartámaszok. Ha testesebb az ember akkor lehet, hogy keskeny a kagylóülés kialakítás.Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
Válaszolva a bestbuyos topikban feltett kérdésedre.
Sokáig nézegettem én is, de nem találtam olyat a ~100kilóm alá ami tutira kibírt volna 2-3 évet. Így akadtam rá az ak racingekre. Kértem ajánlatot vmi egyedi olasz gyártmányú spéci irodai székre, de a 995€-s árat kicsit sokallottam, ill a csaj ezt sem tudta megmondani hány kg teherbírású a gázrugója.Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest