- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #4391 üzenetére
Nekem sincs meg am regota
en is vaktaban vettem meg, csak nem a gyartotol hanem HA-n. A derektamasz neked nem nyekereg?
-
válasz
- = Zk = - #4389 üzenetére
XL? Bammeg mekkora vagy
nekem a sima titan van, de meg igy is neha nagynak erzem. (193cm/110kg). Az biztos, hogy minosegi darab.
-
Piftuka
veterán
válasz
- = Zk = - #3864 üzenetére
Nagyon várom én is a beszámolódat!
BÍzom benne, hogy megfelelő lesz a szék!
Egyébként nekünk az ilyen székek lehetnek még jók:
Egohuman LegproEz nagyon klassz darabnak tűnik.
Tipikusan az, amelyben hosszasan is kényelmesen dolgozol, de hétvégén nyugodtan (és kényelmesen) megnézhetsz benne 1-2 filmet is a saját házimozidban.
(Kisebb lakásokban, helytakarékosság szempontjából ez külön jó dolog. Elegendő egy széket/fotelt venni.)
-
atee
őstag
válasz
- = Zk = - #3854 üzenetére
Kiváncsi vagyok majd a beszámolódra!
-
Piftuka
veterán
válasz
- = Zk = - #3822 üzenetére
Én úgy látom, hogy azért nehéz itt minden érintett típusra vonatkozóan érdemi info-t találni, mert hatalmas a piacon a forgószékek kínálata.
Itt a topic-ban "közszájon forog" az a kb. 5-6 ajánlott típus, amit nagyjából mindenki meg tud fizetni, és a többség ezeket ajánlja, két-három fórumtag megvette a legdrágább, legjobbat, mi pedig - a többi kérdező - elbeszélgetünk itt jól egymással, hogy ha az említett ~10 szék egyike sem felel meg számunkra, akkor ugyan mégis mit vegyünk.
Én is azt mondom, hogy ha van lehetőséged rá, hogy valahol kipróbáld, akkor tedd meg. A termékek adatlapja alapján én amúgy minimális különbséget látok a lényegben: 5,5 cm-rel szélesebb az XL ülőfelülete.
De ugyanúgy csak 50 cm mély.
És becsapós, mert mint minden "gamer" széknek a párna két széle ferde. Tehát szemből nézve egy szélesebb "V" alakban ülsz.
Ha a két combod szélessége nagyobb, mint a szék párna vízszintes része, akkor elképzelhető, hogy a két "perem" nyomja a combodat. Ebben az esetben nyilván az XL lehet megfelelő.Én is nézegetek még "gamer" székeket is, ez a Secretlabs, vászonos kivitelben szimpatikus is, de tartok tőle, hogy ezek inkább pár órás szimulátor játékhoz kényelmesek, mint 8-10 órás, munka céljából történő számítógép előtt üléshez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest