- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
GentleGeek #11328 üzenetére
Np. Egyébként ha tényleg nagyon sokat ülsz, egy állítható magasságú asztal még nagyon sokat tud segíteni. Mióta nekem van, minden gondom megoldódott.
Egyrészt az üléshez hibátlanul be lehet lőni a magasságát, illetve, (amit nem is gondoltam, azt hittem marketing duma) hogy időnként állva dolgozni sokkal jobb. Közérzetet, mindent javít. -
LLKobe
veterán
válasz
GentleGeek #11326 üzenetére
Üdv!
Én mindenek előtt azt javasolnám, hogy mindenképp próbáld ki a széket mielőtt megvennéd, legyen az bármelyik típus.
Keress egy rokont / havert, fizesd ki neki a bengát meg egy bambit, és csináljatok egy tripet pestre.
Látatlanba venni bármit is nem jó ötlet, ami nekem a világ legjobb széke, abba te lehet hogy nem tudnál 10 percnél többet ülni.
Tudom nem a legegyszerűbb ezt megoldani, de ha olyat veszel ami végül kényelmetlen, akkor beszívtad. Ha jót választasz, akkor meg 1-2 évtizedig issue solved.Amúgy én 180 centi / 95 kiló vagyok, használtam Zody-t egy évig, baromi jó és robosztus szék, de nekem a kartámaszt nem lehetett elég magasra állítani, folyton lógattam a vállaim, fájt is rendszeresen. Te magasabb is vagy, lehet nálad ez még jobban kijönne.
Lively-nél a 110 kilós határ a te 95-öddel teljesen rendbe van, emiatt nem aggódnék.
Monitor kar jó ötlet, de a haworth biztos 5x annyiba kerül mint egy sima Alza ergo, ami pont ugyanazt tudja, ha nincsenek különleges igényeid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest