- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
válasz
Aksomatic #5291 üzenetére
Ne hagyd elúszni a 40k-s akciót. Én is azt hittem hogy 50k-ért majd én leszek a világ ura és kedvemre válogatok jobbnál jobb székek között (kifejezetten utálom a hálót és a műbőrt is), aztán nagy nyomorúságosan be kellett látnom hogy amilyet valójában szeretnék az olyan 800k inkább...
Veszel egy Markus-t, el leszel vele 5-10 évig, aztán majd a következőre nem fogod sajnálni a többszáz rongyot.
-
atee
őstag
válasz
Aksomatic #5291 üzenetére
Hidd el ez nem a rossz szándék! Sokan saját kálvárián keresztül jutottunk el oda, hogy bárhogy is szeretnénk olcsón megúszni ezt nem nagyon lehet.
Az esetek 99% ban 30-40 ezres kategóriában hulladék van. Sőt még sokszor árban feljebb is.
Értem én, hogy nem tudja vagy nem akarja mindenki kifizetni az ajánlottakat. És a szükség hozhatja úgy, hogy azt kell használni ami van, de attól még ajánlani senki nem fogja itt!
Markus alatt nincs jó ajánlás sajnos. Az is komprumisszimos. Cserébe néha kifejezetten jó az ára és 10 év gari is jár mellé.
És mindez még csak a minőségi ajánlás. Az, hogy kinek melyik kényelmes és kevésbé egészségtelen. Az egyénfüggő! -
cikasz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest