- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
speed471
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #5588 üzenetére
Koxx Megválaszolta a kérdést, Titanba is az van
(Amugy nalam más széknél nem jött be!)Igen többet kell rá várni, már vagy 4 hete várom a butoraimat, és szint úgy a szerszámokat amit rendeltem ez van
Hosszútávon ülni nem egésszséges! Legyen szó bármilyen hiper szuper székről, vagy mint írtam korábban autós ülésről, amely viszi a palmátKoxx; Igen ezt tiszteletben is tartom az úr jött avval hogy bizonyos helyen nem vásárolna!
Ha kényelmes és műszakilag ok miert ne?
-
válasz
-=Sziszi=- #5588 üzenetére
Secretben is beépített van, igaz csak a titanban és az xl-ben.
-
speed471
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #5582 üzenetére
Ha ez vígasztal én rengeteg székben ültem és sajna a 150 000ft kategoria is hagy némi kívánni valót maga után...mind minőségben, felületben. Sokszor a 60 000ft egyszerű szövet szekek ugyan olyan jók!
Alaposan végig kell próbálni, pár éve voltam a jyskbe, volt náluk eredeti bőr talán 150--180 000ft közt az kurva kényelmes volt, csak akkor sajnáltam rá a pénzt... azóta bánom!Most rendeltem asztalt, ill egyébb bútorokat ha az meg jött és sikerült átrendeznem a szobát valószinüleg rendelek egy secretlabot... de ha fránya járvány le ülepszik elmegyek pár boltba ha kinyitottak.. főnöki forgószekek nagyon kényelmesek szoktak lenni, annak idején ültem egybe hosszabb ideig 10 éves állapotában is pazar volt.
-
I02S3F
addikt
válasz
-=Sziszi=- #5580 üzenetére
A kérdésed jogos, mert hosszabb távon derülhetnek ki problémák. Én a székbe ülés pillanatában éreztem, hogy melyik milyen. Igaz, hogy több széket is kipróbáltam!
-
redhunter
senior tag
válasz
-=Sziszi=- #5578 üzenetére
Nem,arra hogy ez a szék azért nagyobb méretekkel ,súllyal rendelkező embereknek való elsősorban.De ahogy olvasom irtad is fentebb hogy sz.ted is nagy.Ha pl az ülésmélység nem ideális neked akkor tuti hogy zsibbadni fog a lábad ,de ezeket nem ártott volna lemérni és megnézni egy adatlapon.Ha felmész a noble honlapra minden széknek ott van a pontos méretezése.
-
I02S3F
addikt
válasz
-=Sziszi=- #5578 üzenetére
Én budapesti lévén a Pixel-ben kipróbáltam pár széket. Meg a gyógytornászom is javasolta, hogy vásárlás előtt próbáljam ki. Én megfogadtam a tanácsát. Persze nekem a bolt is közel volt.
-
I02S3F
addikt
válasz
-=Sziszi=- #5575 üzenetére
Egyébként előzetesen kipróbáltad a széket? Azért kérdezem, mert én igen és, ha ennek ellenére nem stimmel, akkor nekem sem garancia, hogy jó lesz, amit rendelni akarok :)!
-
redhunter
senior tag
válasz
-=Sziszi=- #5575 üzenetére
Simán lehet hogy egyszerüen nagy az a szék neked.A hero az a legnagyobb nem biztos hogy 74 kg-ra az az ideális.Bár van aki szereti a fotel jelleget és elterül benne.De akkor meg ugye nincs meg az egészséges tartás.
-
I02S3F
addikt
válasz
-=Sziszi=- #5573 üzenetére
"Az is fura, hogy a 70 cm magas asztal nagyon magas, ha full magasra állítom a széket akkor is, pedig akkor már le se ér a lábam." - Ez nem azt jelenti, hogy lábtartó szükséges neked?
-
válasz
-=Sziszi=- #5570 üzenetére
Egyéni ízlés kérdése, de ahogy egy matracnál sem lehet pár nap után véleményt mondani így egy széknél is kell idő amíg betöröd.
-
válasz
-=Sziszi=- #5570 üzenetére
Ne mi döntsük el neked mi a kényelmes
Ha nem jó sehogy sem, akkor írd fel mi miatt nem jó, és úgy keress hogy ezeket megpróbálod figyelembe venni.
PLusz ha leírod ide ezeket talán tudunk mást javasolni, amit megnézz.
De ez így semmire se jó csak "nyafogás" (Bocsánat, ha nyers vagyok, rossz napom van).Szóval várjuk a tapasztaltakat hogy segíthessünk, ha tudunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest