- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
zyndar #10762 üzenetére
Én csak egy 10 percig próbálgattam, #10721-ben írtam róla.
Az Office Plázában kipróbálhatóak közül talán az volt az egyik legkellemesebb, bár ha jól emlékszem a fejtámlája kényelmetlen volt és túl laza is, nem maradt a beállított poziban.
Azt mondták, hogy ez kb ilyen, de ha neked nem fontos a fejtámla, akkor amúgy egész jó. -
tomcsi999
csendes tag
-
tomcsi999
csendes tag
Akkor kB mint nálam. Én a sportos székeket nem zártam ki. Ezért stansson, tessorro zone speed, és a genesis nitro volt opció. Kring az nem ilyen stílus de kényelmesnek írták, leszámítva a kattanó hang. Utána jött, hogy ne 1 év garancia legyen rajta. Ezért már sok ki is esett. KB ezek alapján döntöttem. És most pár óra játszás után mondod, hogy én nem fogom megbánni a nitro 550-et. Ami tetszett még az az 560 camo de a szállítás + 4 nap lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest