- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
piero86 #2986 üzenetére
Ha megnézed neki van jó pár széke eladó.Ennél fogva visszajelzésekből tud neked infót adni.(Hacsak véletlen nem pont ezt a típust használja)
Ennél az árkategóriánál már melyik szék mondható nem kényelmesnek?
Az meg,hogy mennyire szerintem egyén válogatja.
Szerelése a gamerszékeknek,mind 1kaptafa:imbuszkulcsos csavarok,teleszkóp,kerekek berak.
Van mind1ikhez útmutató a szereléshez,hogy még a 8 osztályt végzettek is összerakják.
Ami esetleg könnyebbség,hogy nagyobb árkategóriákban,könnyebben beletalálnak a helyére a dolgok sztem.
Szóval nem érzem túl relevánsnak ezen kérdéseid.
Én arra voltam anno kíváncsi,hogy mennyire éri meg 2x többet rákölteni,mennyire marad meg a minőség.
Egyenlőre nem bántam meg,ha tetszik,és árban is jó,javaslom vedd meg,csalódni nem fogsz talán.
Ha az én kérdésemre keresel választ,akkor meg javaslom te is keress meg régi tulajokat,és nekik tedd fel közvetlen a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest