Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• siege5
    aktív tag

Végül megjött végre az én választottam az Antares Oklahoma PDH.
    Első benyomások meggyőzőek, egyedül összerakható, rövid de használható leírás került hozzá mellékelve.
    Masszív van súlya, érződik rajta, hogy nem műanyag, igaz néhol szebben is csiszolhatták volna, a kevésbé látható részeket.
    Csendes nem nyöszörög, kis holtjáték van benne előre hátra, de szépen fixálható, illetve karfa esetén be-ki, de ez is csak míg rá nem helyezem a karomat, utána érdekes módon mint ha "beesne" a helyére, vagyis használat közben nem mocorog, egyébként le fel a szokásos módon felhúzva elég jó tartományban állítható, ki és be pedig mechanikusan alul a foglalatot tekerve, így elég nagy tartományban testre szabható (egyébként puha tapintású a műanyag rész, így kellemesen hűvös érzésem volt tőle, de mégsem kell félnem hogy kikopik, mint egy huzatos típusú)
    A mechanikája számomra így elsőre szokatlan, nagyon jó pihenni benne, és kifejezetten "erőlteti", hogy egyenesen tartsd magad, bár én ezt míg meg nem szokom váltakozva fixelem és engedem dolgozni.
    A háttámlája szellős, jól tart a magam 174 cm-el kellően magas is, a fejtámlát azonban csak hátradőlve vagy pihenő pozícióban tudom használni, egyenes tartás mellett épp nem éri el a fejem.
    Az ülőfelülete kicsit emlékeztet a memóriahabos párnákra, alap esetben elég kemény (igaz a felület viszont kellemes), de ráülve felveszi az alakot, és kifejezetten jól tart (legalábbis engem) illetve kellően széles is.
    A görgők leptek még meg, váltakozva szőnyegen és fa padlón próbáltam, akadás mentesen szépen tudtam vele mozogni (gördülni).
    Összességében 4,5 az 5-ből elhiszem róla, hogy tartós lesz, és az első több órás használat után sem fáradtam el benne, vagy éreztem késztetést az ide oda dőlésre a székben.
    Magam részéről (ha valakinek a fenti szempontok azok amiket keres) merem ajánlani.
    Remélem hosszú távon is hozza amire vettem.

Új hozzászólás Aktív témák