- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mauimagic
senior tag
válasz
mauimagic #3325 üzenetére
Na 4 héttel az átvétel után a B-tel felhívott, hogy nem garis a telefon, mert sérült a kamera védő plexi, így a többi hibával nem is foglalkoznak.
Gondoltam egy ütésálló telefonnál ez belefér. Elkértem a szervíz munkalapot, aztán megyek tovább, amint visszaküldték a telefont.Tud valaki normális független szervízt, ahol bevizsgáltathatom a telót? Lehetőleg Budán.
-
törölt tag
válasz
mauimagic #3333 üzenetére
Mert a székhelyen nem is tudod őket elérni (vásárlóként). A cég adatainál viszont már kötelezően szerepelnie kell a székhelynek is (adószámmal, mindennel együtt). Az elérhetőségi adatoknál azoknak a dolgoknak kell szerepelnie, amiken keresztül el tudod őket érni, pl. telefonszám, e-mailcím, vagy ha van valós bolt is (nem csak webshop), akkor annak a címe is, nyitvatartási idő, stb. Sok webshop esetében odaírják a székhely mellé azt is, hogy nem átvételi pont, mert gondolom sokan ott próbálták már átvenni a rendelt dolgokat (vagy visszavinni/küldeni garanciáztatni), mert nem tudták, mi az hogy "székhely", lehet azt hitték, hogy ott van a vállalkozásnak a boltja vagy raktára.
Nem védek én senkit/semmit, ahogy írtam, nem is ismerem őket, de még csak nem is rendeltem tőlük soha. Webshopom nincs, bár tervben volt/van. Nagyon szigorú szabályoknak kell megfelelnie minden webshopnak, mert könnyen ugrik a büntetés. (Alza kapott is az idén egy kb 900 millió Ft-os büntetést.)
-
törölt tag
válasz
mauimagic #3331 üzenetére
Az ÁSZF elején egyből fel van tüntetve a székhely, nem kell bogarászni, de én azt nem értem, hogy a székhelyen mit szeretnél csinálni? Ott csak a cég hivatalos iratai vannak, ott nincsenek telefonok, nincs bolt, nincs semmi, ott a vásárlónak semmi keresnivalója sincs normál esetben.
Ezért hoztam szóba a PCX-et, mert elég nagy bolt, biztos ismered. Az ő székhelyük is egy székhelyszolgáltatónál van bejegyezve, Csomádra, de ennek semmi jelentősége, mert mi, vásárlók ha személyesen akarunk tőlük bármit is vásárolni/átvenni, akkor egy teljesen másik címre kell mennünk (Budapest, Duna Plaza), a székhelyen semmi keresnivalónk sincs, ott nincs bolt, nincs PCX-es dolgozó, nincs áru.
B-Tel esetében annyiban különbözik a helyzet, hogy nekik nincs fizikai boltjuk (csak webshop), így sajnos csak a 2 db e-mailcímre és a telefonszámra lehet hagyatkozni, mint elérhetőségi lehetőségre. -
törölt tag
válasz
mauimagic #3329 üzenetére
B-Tel-től még nem vettem semmit, de egyébként elég sok cégnek van egy székhelyszolgáltatónál bejegyezve a cég székhelye, pl. ilyen a PCX is, nincs ebben semmi rendkívüli. Nekünk, vevőknek egyébként sincs a székhelyen lévő címen semmi dolgunk.
A webshopban kötelezően fel kell tüntetni a székhelyet is (fönt is van nekik), meg minden más egyéb dolgot is. A B-Tel esetében az Információ - Elérhetőségek résznél találod a cég címét és elérhetőségét, illetve itt van feltüntetve az is, hogy ha személyes átvételt szeretnél, akkor melyik cégnél, milyen címen tudod ezt megtenni.
Az Információ - ÁSZF résznél pedig az adószámtól kezdve a cégjegyzékszámon keresztül a székhelyig minden létező adatot megtalálsz (de a számlán is szerepelniük kell).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest