- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
Szabacs #1081 üzenetére
Part Nero GSM-et nem ajánlom.. és még pár ismerősöm se.
Vettem egy elvileg új és bontatlan telefont és otthon vettem észre hogy kopott(le volt ejtve), három lezárómatrica volt a dobozon, a kijelző hibás volt és az s-pen se volt tökéletes.
3 napon belül visszavittem és nem cserélték azonnal. Elvileg szerdán cserélik ha cserélik.. én már előtte kedden bemegyek reklamálni mert ilyen nincs. Azonnali cserére lettek volna kötelesek, mert hibás volt a készülék. Ők csak utána vizsgálhatták volna be. -
jeni
félisten
válasz
Szabacs #1077 üzenetére
Basszus
Tavaly tőlük vettem az ár emelés előtt a Samu 2TB HD204UI wincsit,igaz még hibátlan.
Meg aztán a Coolshop is bezárt állítólag de a weboldal még működik igaz,de nincs semmi árú felrakva nekik ott.Van papírod róla,hogy leadtad javításra? Állítólag már nem a mostani árat kapod vissza hanem az akkorit,és cserét sem adnak helyette,tavaly mikor az oldaluk működött ezeket olvastam mikor a megemelt HDD-k-ről írtak.
-
Skodry
aktív tag
válasz
Szabacs #1077 üzenetére
Sajnos ebben az évben harmadszor futok bele olyanba ,hogy változtatnak az áran , vagy a beígért termék nem létezik, vagy nem jelenik meg a találkozón az eladó. Jelenleg az utobbi történt.
Jelen hirdtésben szereplő vga-t megvenném ma egy kialkudott áron ,de sajnos a 3. időpontra sem jött el az illető és a telefont sem veszi fel. Tudom , hogy mi történhetett ,kapott egy jobb ajánlatot és visszatáncolt, de ezt nem mondja hanem hiteget és szépen eltűnik valószínű kemény ezer forintért eladta a becsületét....
Hirdetés
Kedves hirdető szkate11
Nagyon szépen köszönöm az inkorrekt üzletet és egy feketepontot kérnék a hirdető neve mellé
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest