- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
forest_ns
tag
Utolsó információm szerint üldözés közben szenvedtek cserbenhagyásos balesetet a XVIII. kerületben, ahol mindketten meghaltak. Az ütközés hatására nekicsapódtak egy taxinak is, melynek vezetője súlyosan megsérült. A balesetet okozó jármű vezetője ittas volt. Volt egy autós, aki látta az egészet, követte a cserbenhagyót, közben értesítette a rendőrséget, így megfogták az okozót is.
-
forest_ns
tag
-
forest_ns
tag
válasz FerNandor #7603 üzenetére
Talán kevés tisztes románt látni Magyarországon
Amúgy a hírekben van, hogy román, és valamiért be is vitték...
De ha nem bűnöző, akkor a felmentett rendőrök sem azok ugyebár, ha abból indulunk ki, hogy még nincs ítélet. Pedig már mindenki úgy beszél azokról is.(Ennyit a sztereotípiákról, amiket figyelembe vesznek egyesek és amiket nem! Bűnöző banda az összes )
[ Szerkesztve ]
-
forest_ns
tag
válasz FerNandor #7548 üzenetére
Bocs, hogy közbeszólok, csak egy észrevétel
Mondhatnám, maradjunk a karmánál, de persze az sem lenne igaz, viszont én vagyok az ellenpélda: 1,5 évig egyedi festésű, elől-hátul sötétített üveges, tuning BMW-t vezettem, és azt egyszer szedték ki, egy gyors igazoltatás erejéig. Persze akkor is asszony vezette
Pedig mindenki (én is) azt hittem, hogy azzal a kocsival célkeresztet rajzolok magamra, de nem! -
forest_ns
tag
Szerintem arra gondol, hogyan lehet, hogy ilyen kevésszer állítottak meg?!
Amennyiben tényleg erről van szó, hozzáfűzném, szerintem nem olyan nagy csoda; én 3 éve vezetek saját kocsit évi 15-20 000 km-t, ami nem olyan kevés (tekintve, hogy nem hivatásos sofőr vagyok), és ezalatt háromszor állítottak meg, ebből kettő volt csak tényleges igazoltatás.
-
forest_ns
tag
Na megint egy gyöngyszem ez a fészes
Ha igaz, akkor is ajánlom az alábbi linken szereplő cikk egy részletét:"...Győr előtt kezd furcsává válni a helyzet. A havazás erősödik, de hókotrók sehol, az autósok pedig mintha nem vennék észre, tolják ezerrel. Finoman a fékpedálra tippantok, a blokkolásgátló rögtön ratatatázni kezd, tükörjég. Lelassítok, folyamatosan tesztelem a tapadást, de a helyzet egyre rosszabb. A sávok lassan eltűnnek, csak nyomok vannak, kásás kupacokban gyűlik össze a hó, alatta jég. Közben dübörgő kamionok előznek meg, néha jobbról, kígyózó felépítménnyel, havat fröcskölő kerekekkel. Tisztára úgy érzem magam, mint David Mann Spielberg Duelljében, csak itt még a tapadás is nulla.
Hol egy rendőr? – hörgöm magam elé a sokadik után, de végül nem kék villogó kell ahhoz, hogy némileg kijózanodjanak, hanem az, amit rövidesen meglátunk..."
Itt meg rendőrért kiált!
De úgy tűnik nem igaz (vagy legalábbis sikerült megmagyarázni:
Hóhelyzet - Bírságolás a miatt áll a bálSzóval a helyzet megint csak egyszerű; nem jó, bármit is tesz a rendőr!
Kevés, objektív információkkal könnyű gyűlöletet, lázadást, ellenszenvet, stb.-t szítani...(Ajánlom az ilyen jellegűinformációk végét "mi van, ha..." gondolatokkal bővíteni)
-
forest_ns
tag
Akkor jön a leszarom tabletta
-
forest_ns
tag
Üdv!
Azt hiszem ott a pont. Ezt kellene mindenkinek felfognia végre, hogyha megszeg egy szabályt/törvényt, akkor vállalja a következményeket és ha szerinte az hülyeség, akkor ne a végrehajtónál reklamáljon. Itt élsz, itt vagy állampolgár vagy csak itt követed el; ezek vonatkoznak rád! És erről nem az a "hülye" rendőr tehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.