Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz fatal` #32 üzenetére

De ha megjelenik nála, akkor azt azért csak látja a képen, hogy nem a lottószámokat kérik, hanem a BitLocker helyreállítási kulcsot, aminél egy webes kereső pl. a "BitLocker helyreállítási kulcs hol van?" kifejezésre szépen kiírja, hogy a Microsoft-fiókban is megtalálható. :))
    De tudom, tudom, most majd az jön, hogy az átlagos felhasználó nem tud olvasni és az alapesetben anyanyelvén megjelenített szöveget értelmezni, nem tud a webes keresőbe beírni egy logikus kérdést és arra rákeresni... :DD

"Ráadásul nem fér hozzá a gépéhez, hogy belépjen és megkeresse."

Ahhoz nem kell hozzáférni a titkosított PC-hez hogy belépjen a Microsoft-fiókba, mert nyilván megteheti másik PC-n és akár okostelefonon vagy tableten is, hiszen csak egy böngésző és internetkapcsolat kell hozzá. :))
    De tudom, tudom, most majd az jön, hogy az átlagos felhasználónak nincsen semmilyen más eszköze még egy okostelefonja se, se másik asztali PC, se laptop, se okostelefon nincsen nemhogy az 1 hanem a 100 km-es körzetében sem, nem tud megnyitni egy böngészőt, nem tud belépni az előzetesen saját maga által létrehozott Microsoft-fiókba, stb... :DD

Új hozzászólás Aktív témák