Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
De ha megjelenik nála, akkor azt azért csak látja a képen, hogy nem a lottószámokat kérik, hanem a BitLocker helyreállítási kulcsot, aminél egy webes kereső pl. a "BitLocker helyreállítási kulcs hol van?" kifejezésre szépen kiírja, hogy a Microsoft-fiókban is megtalálható.

De tudom, tudom, most majd az jön, hogy az átlagos felhasználó nem tud olvasni és az alapesetben anyanyelvén megjelenített szöveget értelmezni, nem tud a webes keresőbe beírni egy logikus kérdést és arra rákeresni... 
"Ráadásul nem fér hozzá a gépéhez, hogy belépjen és megkeresse."
Ahhoz nem kell hozzáférni a titkosított PC-hez hogy belépjen a Microsoft-fiókba, mert nyilván megteheti másik PC-n és akár okostelefonon vagy tableten is, hiszen csak egy böngésző és internetkapcsolat kell hozzá.

De tudom, tudom, most majd az jön, hogy az átlagos felhasználónak nincsen semmilyen más eszköze még egy okostelefonja se, se másik asztali PC, se laptop, se okostelefon nincsen nemhogy az 1 hanem a 100 km-es körzetében sem, nem tud megnyitni egy böngészőt, nem tud belépni az előzetesen saját maga által létrehozott Microsoft-fiókba, stb... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Microsoft Excel topic
- Konteó topic
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- SSD kibeszélő
- LEGO klub
- Azonnali notebookos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest