- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz
fahrii #30432 üzenetére
Bocsi ha nem egyezik a véleményünk, van mind a két headset index, és quest is. A quest egyébiránt zseniálisan olcsó, de sajnos ez a fejszett minőségén nagyon látszik, és ezen szerintem nem vitatkozik senki. Lehet hozzá fasza dolgokat venni, csak akkor meg már nem annyira olcsó. Várom az új verziót.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
fahrii #30154 üzenetére
Driver visszaállítás
Ahh, mondanám, hogy ennyire hülye nem vagyok, mert ez volt az első amit kipróbáltam, de úgy fest valami nem sikerült az nVidia driver visszaállításánál, mert a mikor a felvetésedre megnéztem, hogy milyen verzión és vagyok és melyik a legújabb akkor az megegyezett. Szóval mégiscsak ilyen hülye vagyok. Volt már gondom Rifttel, úgyhogy valószínű a pánik miatt néztem be valamit.
Windows update -et nem is akartam, csak kékhalál után úgy vélte Ő telepíti magától ... szuper. Rollbackelni nem szerettem volna, mert sose csináltam és csak akkor mentem volna bele, ha nagyon szükséges. Nem bízok én az ilyen varázslásokban!
Na aztán találtam egy ilyen cikket is: Oculus warns against using Nvidia’s latest drivers because of Rift’s black screen of death
446.14 -ről (most már tényleg) visszaálltam 445.87 nVidia driverre, system restart és már működött is minden szépen. Szóval akinek hasonló problémája lenne, az gondoljon erre!
Köszi gyors válaszokat! Francért nem írtam 2 órával korábban!
-
tobias88888
őstag
válasz
fahrii #30067 üzenetére
Volt szerintem már itt ilyen, nem tudom hogy a topic összefoglalóban benne van -e. Ami sokszor előjön a topicban az a Lone Echo, Moss, Beat Saber, I Expect You To Die, Robo Recall, The Climb. De most már annyi játék van, hogy szerintem érdeklődési kör is számit (Pl Vader Immortal és Arktika1 is egyfajta kedvenc nálam)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged