Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Dyingsoul #43100 üzenetére
"Ha bázisállomásokat és wand kontrollereket használsz a Reverb G2-vel, akkor mi baja lehet a követésnek?"
Van ebben tapasztalatod? :) Mert erre korábban is gondoltam.Néztem sok videót és sokat olvastam a reddit-en is. De pár dolgot még mindig nem értek. Meg lehet oldani, de ehhez vagy: 1) Steam donge-ket kell vásárolni, amit mostanság elég nehéz beszerezni is, meg aztán nem értettem: egyáltalán a kontrollerek használatához kell, vagy csak a filmware frissítéshez?
Meg aztán személyes tapasztaltom is igazolta hogy a kontrollerek önállóan nem tudnak bekapcsolódni, működni, legalábbis elsőre, ergó és itt jön a 2) A VIVE HMD-nek a HDMI-jét ki lehet húzni, de a USB-jét PC-be a power-jét áramhoz bedugva kell tartani a Linkbox-on keresztül (Mindig, amikor használni akarom a BS-t és kontrollert?)
Megaztán kell az Open Space Calibrator progi is hogy beállíthassuk a wand vagy Index kontrollerek koordinátáit a WMR headsethez igazítva, mert ez a kettő eltérő koordinátarendszerben dolgozik. Elvileg elég egyszer beállítani, de néha beüthet eltérés és újra kell kalibrálni.
Van/Tudsz egyszerűbb megoldás(t)? Én már rengeteget kutattam de így is maradtak bennem kérdések.Amúgy amire kíváncsi vagyok! A VIVE rendszer a SteamVR (Home) alapján mindig tudja hogy hol a szobám közepe és mindig úgy állítja be a VRHome közepét (könyvtárlista).
Más/WMR headset-ek is tudják ezt StemVR-rel? Mert ugye más tracking-ot használ, ezért kérdezem...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest