- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tikshow
addikt
válasz
belaazallat #8488 üzenetére
Köszi!
-
tikshow
addikt
Első generációs S40/V40 van valakinek? Mit lehet azzal kezdeni, ha a táviránytó nem nyitja ki eléggé az ajtót. Tehát a pöcök feljön, de nem eléggé ahhoz, hogy ki lehessen nyitni. A beltéri központi zár kapcsoló gombokkal hibátlanul működik. Lehet pl aksi probléma? Az autó jól indul, azért gyanakszok erre, mert amikor az ablakokat húzom le és fel és akkor a lámpa fényereje egy picit csökken.
-
tikshow
addikt
Budapest területén tetőkárpitost tudtok javasolni? Már kaptam egy ajánlatot 45.000re, de kicsit sokkalom. Meg van ereszkedve a kárpit a vezető oldal felett egy tenyérnyi területen.
-
tikshow
addikt
Na igy 2 honap utan csak elojott valami a nagyon keveset futott Volvoval.
4 Komplett fektarcsa, betet es fekolaj csere kell, mert a tarcsak total elkoptak. Az ajanlat ~130k. Yay.... Oke nem a 6k-s noname tarcsakat fogjak felrakni, hanem a 20k-sat es gari is lesz, szoval igy meg talan korrekt is. De legalabb rajottem, hogy miert eg allandoan a fekhiba lampa mar vagy 2 hete.
-
tikshow
addikt
válasz
2thletme2day #7275 üzenetére
A lámpamosó szerintem nem műszaki feltétel.
-
tikshow
addikt
válasz
Atomgeszi #6973 üzenetére
Na végül elhoztam, nem igazán lehetett ott hagyni. Az összes negatív kritikát megcáfolta. Nem értem, hogy miért mondják, hogy lassú, amikor pályán semmi gondom nem volt vele. 140et könnyedén megy, 130 felett egy picivel 3500at forog a motor, teljesen csendes, és átlag 8 litert evett, úgy hogy azért néha meghuzattam + még kaptam hozzá 4 gyári alufelnit nyári gumival + tetősínt.
Kép jelenleg, csak ilyen gagyi van, majd ha jobb idő lesz lesz jobb kép is:
-
tikshow
addikt
Köszi mindenkinek, pénteken megnézem és lehet csatlkozok is. Képek alapján tényleg jó állapotba van.
-
-
tikshow
addikt
Sziasztok!
2002 S40 1.6 benzinről mik tapasztalatotok? Felmerült ismerősi körben egy alig használt (78k) példány eladása, de nem igazán tudom, hogy merjek-e belevágni. Elvileg az autó tip-top állapotba van, de később milyen költségekre számíthatok, illetve vásárláskor mire érdemes figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest