Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
S60/80-at akarok venni. Vezettem már itthon jobbkormányos autót, nem gáz, főleg nem gáz városban, vagy autópályán. Egy vidéki forgalmas úton kamion előzése már problémásabb lehet, de rutinnal ezt is meg lehet oldani. Adott esetben még az is elő tud fordulni, hogy jobbról jobban belátni az útszakaszt mint balról. Meg kell szokni, és egy kis rutin kell hozzá.
-
FeRRaR1
őstag
Fordulókört aláírom, meg is lepődtem egy minikörforgalomba a minap, mikor vittem eladni a V70-et. Viszont a holttér kérdést vitatnám, remekül kilátni a nagy hátsó üvegeken, gondom nem volt vele, még a legkisebb sem soha.
A jobb kormányt valaki 1-2 nap alatt megszokja, valaki meg soha az életbe, évek alatt sem. Embere válogatja, mind a kettőre van példa a családomban. Ő kipróbálta, nem okozott neki gondot, minden ember különböző, asszony faterja már volt kint a 90-es évek végén is, azóta sem tud jobb kormányossal közlekedni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest