Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xEon1337

    őstag

    válasz Tibiajax #5869 üzenetére

    Helyváltoztatásra nekem elég lesz. Persze jobban örültem volna egy 2.0 benzinnek, de egyet az orrom előtt vittek el, egy másiknál pedig nem tudtunk megalkudni az eladóval. Egyébként ritka a benzines C30, mint a fehér holló. Mobile.de-n néztem még 2.4 benzineseket is, de olyan regadója lett volna (~340k), hogy azonnal kijózanodtam. :DDD

    Amikor megjelent 2006/7-ben, első látásra beleszerettem és azóta egyedül a VW Scirocco tudta kicsit megingatni a vágyat iránta, de mivel az árban feljebb van és a TSI motorokban sem bízok meg annyira, így maradt ez.

    A családban mindig ilyen 80-100 LE körüli autók voltak, szóval már hozzászoktam, sokkal fontosabb számomra inkább a komfort, a kényelem és az a biztonságérzet, amit ez az autó sugall. Ahogy magamra csukom ezt a hatalmas, dög nehéz ajtót, ebben érzem úgy, hogy "otthon vagyok". :) Sok autóban ültem az utóbbi hónapokban de valamiért mindig ide kanyarodtam vissza. Inkább busszal jártam még pár hónapig a munkába - várva a megfelelő példányra-, minthogy vegyek valamit, amit nem szeretek, amire nem nézek vissza, miután leparkoltam vele.

    Egyébként igen, vehettem volna ennyi pénzért nagyobb motorral is, teszem azt, 150.000 km-el az órájukban, de ez az alacsony futás elég erős érv volt emellett.

    [ Szerkesztve ]

    "Less but better" - Dieter Rams

Új hozzászólás Aktív témák