- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Steroid
tag
felis gyulladna nem csapágyas csuszik rendesen de szép lassan kuszik 90fokra a cucc is szal kikapcsolom kicsit
-
Steroid
tag
na kitisztitottam az agp-t ujradugdostam a fél gépet és még mindíg nem megy marhára kezd idegesíteni és fogalamam nincs h. mért nem akar menni
-
Steroid
tag
Hát énsem tudom mire vélni kitisztitom az agp-t majd mert érdekes h. ha kiveszem és visszarakom akkor ment legalábbis eddig mert egy másik kártyát is használtam míg a szervízbe volt! áramot kap eleget az biztos megnéztem! De ha sokáig csinálja megyek veszek rá zalmant!
-
Rover623
félisten
Költözz át ide lécci:[link]...
Vagy ha azt akarod hogy ne legyen bezárva a topic, neveztesd át úgy hogy a topic címe kifejezőbb legyen, tükrözze jobban a problémádat...a jelenségnek ugyanis semmi köze nincs az ''Asus''-hez vagy a ''V9999''-hez....bármilyen VGA kártyával előfordulhat...
Persze a GF6800-hoz se sok, de a jelenlegi cím alapján oda illik...
[Szerkesztve] -
Steroid
tag
up!
-
Steroid
tag
Hello!
Van egy asus v9999gt vid kártyám, eddig semmi bajom nem volt vele de egy hete kb észrevettem h. nem megy rajta a venti és 95 fok. Jo mondom megdöglött rajta azért elviszem a haveromhoz, nála ment a venti, jo mondom biztos tápkábel vagy vmi hazavittem ment itthon megint ment két napig aztán egyszercsak megint nem indult el már bootolásnál se megy. Elvittem szervizbe mert garis erre közölték h. a tesztidőszak alatt jó volt. ok mondom hazahozom megy itthon ez volt tegnap ma bekapcsolom megint nem megy! Na ez mért lehet, nem szoftveres hiba mert bootnál se megy tehát nme a winfos állitja le áramot kap mert ha nem sípol mint a szemét, szóval ezt most mire véljem?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest