- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Megpróbálom máshogy leírni a problémámat, hátha könnyebben tudtok segíteni:
Iskolai környezetről lévén szó, minden osztály egy csoport. Legyen az egyik ilyen csoport a 4a, akinek a megosztott mappája szintén a 4a. A megosztással minden rendben, tallózva elérik, csak épp annyit szeretnék, ha ez automatikusan felcsatolódna bejelentkezéskor. Értelemszerűen mindenkinek csak a sajátja.
Csináltam egy batch fájlt az alábbi tartalommal:
net use a: \\server\4a
Ezt webes felületen fel tudom tölteni, illetve paraméterekkel ellátni. Ebből generál egy scriptet az alábbi tartalommal:
[Logon]
0CmdLine=4a.cmd
0Parameters=Ilyen paraméterezett batch fájlból természetesen többet is fel lehet tölteni. Magyarul ha jól gondolom a paraméter értékkel el lehetne érni, hogy csak akkor futtassa az adott batch fájlt, ha a felhasználó a paramétereknél megadott csoportba tartozik. Csak azt nem tudom miként kellene paraméterezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest