Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Megpróbálom máshogy leírni a problémámat, hátha könnyebben tudtok segíteni:
Iskolai környezetről lévén szó, minden osztály egy csoport. Legyen az egyik ilyen csoport a 4a, akinek a megosztott mappája szintén a 4a. A megosztással minden rendben, tallózva elérik, csak épp annyit szeretnék, ha ez automatikusan felcsatolódna bejelentkezéskor. Értelemszerűen mindenkinek csak a sajátja.
Csináltam egy batch fájlt az alábbi tartalommal:
net use a: \\server\4a
Ezt webes felületen fel tudom tölteni, illetve paraméterekkel ellátni. Ebből generál egy scriptet az alábbi tartalommal:
[Logon]
0CmdLine=4a.cmd
0Parameters=Ilyen paraméterezett batch fájlból természetesen többet is fel lehet tölteni. Magyarul ha jól gondolom a paraméter értékkel el lehetne érni, hogy csak akkor futtassa az adott batch fájlt, ha a felhasználó a paramétereknél megadott csoportba tartozik. Csak azt nem tudom miként kellene paraméterezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest